• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım hoşgeldin:KK200:bildigim kadariyla boş yerimiz var. 1. Sayfadaki kuralları oku cnm. Insallah hep birlikte kurtulacaz bu kilolardan:halay:
Hoş buldum canım:KK200:kuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum

Hoş buldum canım:KK200:kuralları okudum bayağı hizaya getircek gibi duruyor beni.cünku benim kesinlikle birileri tarafından kontrol edilmem lazım.anca öyle hırs yapabiliyorum
Hoşgeldin canım aynen burda bir birimizi kontrol ederek destek vererek zayıflıyoruz. Çok faydası oluyor takımların gerçekten .. :halay:

Ewet cnm benim de öyle. Okumuşsundur ama yine de anlamadigin yer olursa sorabilirsin:KK200: hizaya getireceğinden emin olabilirsin:KK17:kızlar sagolsunlar yardimlarini hiç esirgemiyorlar.
Son olarak hedef kilonu da soyler misin canım? Kaptana bildiriyorum da onları:KK19:

Seni yardımcılıktan alıyorum gulumse bi şey yapmıyon zaten :-) eliff ve edebiyye olsun olur mu. Ama yaparım diyorsan kalabilirsin.
Yardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yogggg:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hele sene tabiki olsunlar kapim ne demek ben takımın gülüyüm bikerem kaptan yardımcısı olamam tipim dellll:KK73::KK73::KK70::KK70:

Yardımcı derkene Aaaaa ben kaptan yardımcısı mıydım heç haberim yogggg:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hele sene tabiki olsunlar kapim ne demek ben takımın gülüyüm bikerem kaptan yardımcısı olamam tipim dellll:KK73::KK73::KK70::KK70:
Kaptanım bu gidiyom diye bizi kücümseyip gidiyo bak hele şuna:sinirli:neymiş yardımcı olamazmiş da takımın gülüymüş de:KK62:mezun etmeyin kaptanım bunu. Şimdiden havalara girdi:KK4:

Back
X