• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzel:KK70:yawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer:KK70::KK70:
Al bendende o kadar kaçamak dedigi lolipop şeker :KK70:
Benim bugün yedigimi kimse duymasın o zaman bak menü bilem yazmadım canınız çekmesin diye bende mezun olmadan erken kutlama yaptım :KK70:

Bana ç normal geldi canım :KK66:
Tatlı tüketen biri değilim. Bana baya abartı geldi. Çok canım tatlı isterse tiramisu tercih ederim. Kırk yılda birde 2 tane küçük tulumba ancak yerim. Senede 1 ağzıma bir tane baklava ya sürerim ya sürmem. Tatlıdan soğudum. Senin sanırım tatlıyla aran baya iyi

23 Mart menü ;
Kahvaltı 10.00;1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
Biraz roka
Bir kk beyaz peynir
4 zeytin
Bir küçük domates
Bol çörek otu

Ara 12.30;bir sade türk kahvesi
Sade soda, 2 ceviz, 2 kayısı

Öğlen 14.30; 4 yemek kaş mercimek yemeği

Ara 17.30;1 beyaz çay ,1 elma

Akşam 19.30;2 kadınbudu köfte
3 yk zeytinyağlı sebze
4 yk lahanalı yoğurt
Bir dilim revani

Ara 21.30;6 badem ,yeşil çay

2.5 lt su
Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin :KK70:

23 Mart Cuma menu
sabah 10:00
1 adet sosis
1 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara 13:00
1 adet mandalina
öğlen 15: 30
1 kase mısır gevreği
Ara :
1 adet elma
AkSam 18 :30
1 kase tarhana çorbası
9 kaşık yeşil fasulye
1 dilim ekmek
1 adet köfte
salata
20:30
1 bardak şekersiz çay
2,5 lt su

Afiyet olsun cnm. Kaçamak günün benim normal diyet menümden daha güzel:KK70:yawrum insan kacamak gununde hamburger yer pizza yer ranch sosa banar patates yer. Yer de yer:KK70::KK70:
Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum

Mc donalds önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Henüz o kaçamakları hak edicek kilo wermedim. 58 kiloya düşünce kendimi hamburgerle ödüllendirmeyi düşünüyorum
Yaptın mı jumping jack ben 75 yaptım bıraktım kollarım yorulmuş bu gün çocuktan.

Tatlı tüketen biri değilim. Bana baya abartı geldi. Çok canım tatlı isterse tiramisu tercih ederim. Kırk yılda birde 2 tane küçük tulumba ancak yerim. Senede 1 ağzıma bir tane baklava ya sürerim ya sürmem. Tatlıdan soğudum. Senin sanırım tatlıyla aran baya iyi
Ay ne güzel. .
Çok imrendim valla ..
Bak bacım hakkını vermiş maşallah yedinmi böyle yiyeceksin :KK70:

Heheh :-)

Çok mu yemişim kaptanım yaa :olamaz:

:KK48::KK48:

Yok canım kendi yediklerini sormayalım diye dikkat dağıtmaya çalışıyor bakma sen ona :D

Nickle ilgili allahtan karamel de turta da sevmiyom yoksa takıma almazdım bu linkle:D
Geçenlerde katılmak isteyenlere nutella diye biri yazmış kırk dua okudum bizi seçmesin diye :D

Back
X