• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pazara gidip geldim ne guzel kış sebzeleri ıspanak bezik karnabahar miss. Öğle yemegimi yedim simdi cayimi içiyorum siz napiyorsunuz kızlar
Tavuk budu koydum haşlaniyor corba yapicam ispanaklar suda ben ispanak yemeği çorba yerim kizimla eşime makarnada yaparım

Kulaklığı taktım evin içinde yürüyorum hızlı yürüdüğüm için mi ne 10bin olmuyo bende evde tamamliyim dedim🥰

Saat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallah:halay:

Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyor 😂😂

Afiyet olsun canım. Bezik nedir.

Ben Konya 😂😂
Pazı da diyorlar. Ispanak gillerden

Tavuk budu koydum haşlaniyor corba yapicam ispanaklar suda ben ispanak yemeği çorba yerim kizimla eşime makarnada yaparım

Kulaklığı taktım evin içinde yürüyorum hızlı yürüdüğüm için mi ne 10bin olmuyo bende evde tamamliyim dedim🥰
Oh miss ellerine sağlık :kk77: eşine niye yapıyorsun makarna oda yesin çorba ıspanak.

İlk öğünümü yiyorum bugün:) Bakalım her gün ne getireceğim böyle :D Çok zor yemek taşımak.

Eklentiler

• IMG_20191022_150640.webp
    IMG_20191022_150640.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 35
Saat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallah:halay:

Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyor 😂😂

Afiyet olsun canım. Bezik nedir.

Ben Konya 😂😂
Tamam o zaman kaptanım karar sizin :)

Anka Anka nobetim iyiydi kaptanim ama cok acıktım gece o yüzden kahvaltimi saat 4 te yaptım

Kızlar benim aklıma ne geldi, menülere bakıyorum da çikolatalar filanlar görüyorum. Ne dersiniz bir meydan okuma mı yapsak?
Hani öyle şekersiz 21 gün filan değil ama en azından çikolatasız 21 gün mü yapsak?
Birbirimizle yarıştığımız için gaza gelip çikolata yemeyiz 😊
Bence yasaklar yemeye daha cok yoneltiyor arada bir birkaç kare bitter cok sorun olmaz diye düşünüyorum 😊

Anka Anka nobetim iyiydi kaptanim ama cok acıktım gece o yüzden kahvaltimi saat 4 te yaptım

Bence yasaklar yemeye daha cok yoneltiyor arada bir birkaç kare bitter cok sorun olmaz diye düşünüyorum 😊
Ben de aynen. Bisey yasak olunca hemen aklima düsüyor. Bak bir haftadir çikolata yememistim bugün kesin yiyecegim 🤪

Back
X