• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İşte diyorum ya devletteki doktor iğne yapsa belki bunlar yaşanmazmış. Sonraki iki doğumunu özelde doçentte yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım. Mesela benim kızım küvözde yatarken bi giderdim kusmuş suratı kusmuk içinde. Ya niye haber vermiyorsunuz diyorum görmedik diyorlar. Bi gidiyorum gözündeki bant kaymış. Kesinlikle Allah muhtaç etmesin onlara hakkımı hiç birine helal etmiyorum canım. Herkes işini iyi yapmıyor. Sen yapıyorsundur kesinlikle sana değil lafım. Ben yaşadıklarımı biliyorum. :KK43:
Senin adına çok üzgünüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Ben çoğunlukla hastanedekilerle ilgilendiğim kdr kendi çocuklarımla ilgilenemiyorm. Hastanede kesintisiz çalışıp, dinleneceğim saatleri çocuklarımla geçireceğim vakitten çalmak zorunda kalıyorm. Ama en azından başımı yastığa rahat koyuyorm. Vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yapmadan uyuyabiliyorm. Allah dediğin gibi kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın. Hastane köşelerine düşürmesin.

Senin adına çok üzgünüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Ben çoğunlukla hastanedekilerle ilgilendiğim kdr kendi çocuklarımla ilgilenemiyorm. Hastanede kesintisiz çalışıp, dinleneceğim saatleri çocuklarımla geçireceğim vakitten çalmak zorunda kalıyorm. Ama en azından başımı yastığa rahat koyuyorm. Vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yapmadan uyuyabiliyorm. Allah dediğin gibi kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın. Hastane köşelerine düşürmesin.
Aminnn canım. Bi de benim dediğim 10 yıl oldu. Şimdi hastane değişti. Herkes çok memnun ama o da Suriyelilerin işgali altında 😂😂

Günaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz😉

Evdeyim ben öğleden sonra köye gideriz, kızımla uğraşıyorum bakamıyorum :)))))))
Kolay gelsin canım.
Günaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun :5:
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz😉

91 i görünce ne hissettin :53:

Kolay gelsin canım.

Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun :KK5:

91 i görünce ne hissettin :KK53:
Hissettiklerimi söylemeyeyim arkadaşımda benim yaşadığım hissi yaşamasın. Onun yerine tam destek veriyorum ona. Başaracağız💪

Sen kilo veremeyince bana dert oldu 😅 bugune kadar simit, ekmek ve pilav yemis olabilirsin ve güzelce de kilolari vermis olabilirsin ama su an baska bir safhadasin. Bunlari hic tuketmemeni tavsiye ediyorum. Bir de böyle dene. 😊
Denicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerim

Kolay gelsin canım.

Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun :5:

91 i görünce ne hissettin :53:
Ben hedef insanıyım zaten. Sadece o hedefi aklımdan çıkarmamalıyım. İnş her şey istediğimiz gibiolur

Denicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerim
Kolay gelsin. Bende ekmeksiz 21 gün yapmak istiyorum bir ara. Şekersiz 21 günü başaramadım. En azından ekmeği hayatımdan çıkarırım. Bu ara kendisiyle çok içli dışlıyız 🙂

Aşk olsun canım neden öyle olsun sadece sporu bırakamıyorum onun Harici Her şeye acigim ama düşündüğün gibi değil üzüldüm simdi
O zaman bu hafta 71 getir bize. Geçen hafta 71,7 71,7 dedin durdun bu hafta 71 kiloyum 71 kiloyum 71 kiloyum diyeceksin. :53: bu işin sırrı önce inanmakta. :53:
Aaaa bu arada ben 71,2 geldim sabah yazmadım dimi yeni aklıma geldi. Sizin kiloyu düşünmekten kendi kilomu unuttum:D

Back
X