• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aşk olsun asya kaç kere yazdım:KK70:. Ben doğmuşum 9 Kasım’da:KK70: yeni yaşıma 70 lerde girmek istemiyorum durdum durdum hızlandırılmış moda girdim :KK70:

Tamam canım afiyet olsun🤗

Kalk ve sadece 2 dakika yapmayı hedefle. 2 dakika sonra hala yapmak istemiyorsan otur. Ben bu yöntemle baya düzene soktum hayatımı 😂😂
Ayy oylemii ben kacirmisim onu demek. Görmemişim yazdığını.yeni yaşında hersey gönlünce olsun canimmm :KK68:
Sporu bir düzene koymam gerek hareketsizlikten az gidiyor kilom

Benim diyetisyenim 3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 meyve, 1 tatlı kaşığı tarçını yulaf lapa olana kadar pişir. Üzerine 5 badem ez demişti. Ben sevemedim hiç. Ben çiğden hepsini bızzzt yapıp shake yapmayı çok sevdim 😋
Bir ara alıp deneyeyim bakayım hoşuma gidecek mi::)

Benim twist stepper vardı bodrumda. 69 olunca onu çıkaracağım. Onun da çok faydası oluyor ama şu an kendime güvenmiyorum 69 olunca güvenim gelecek :D

İyi Akşamlar Kızlar,
Unutmadan menümü paylaşayım

Sabah 09:00
1 fincan sütlü kahve

Kahvaltı 10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 kaşık lor peyniri, 1 dilim TB ekmeği, 7-8 Zeytin, Domates, Salatalık

Ara 11:30
1 Fincan Yeşil Çay

Öğlen 14:00
2 Bardak Ayran

Ara 15:00
1 Türk Kahvesi

Ara 16:30
1 Kuru kayısı, 1 Ceviz, yarım avuç kuru üzüm,

Akşam 19:30
İmam bayıldı, Salata
üstüne 1 Türk kahvesi iyi gier

Ara 20:30
1 elma

Kahveyi azaltmaya çalışıyorum aslında. Ama yerine bi şey koyamıyorum, çok seviyorum yaaa

Kizlar ben de yazayim menümü
Kahvalti 8 de bir bucuk haslanmis yumurta, bir muz ve kahve
Ara bir avuc kuruyemis, sütlü kahve
Öglen 1 de balikli sandvic, kahve
Aksam 6 da cay ve bir adet sucuklu ceviz

Back
X