Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

2. Yi yakın zamanda mi düşünüyorsunuz canım? Allahım bu 40lı 50 Li kiloları hayal edemiyorum. Nasıl oluyor? O kilodayken insanlar sizi görebiliyor mu? 🤣
Evet aslında aralarını çok açmak istemiyordum ama kilo problemi olunca sıkıntı oldu tabi. Hamilelikten sonra ilk diyetisyene gittiğimde obez çıkmıştım. :D Sonra işte vere vere anca buraya geldim. Şimdi elimi çabuk tutmak istiyorum daha fazla açılmadan araları:)
40'lı 50'li kilolar kısa boylularda anca normal duruyor. 52 kg'da bile bacaklarım kalındı benim yani :D 156 cm boy olunca tabi zayıf gözükmek için anca 49'lar filan olmak lazım :D

Evet aslında aralarını çok açmak istemiyordum ama kilo problemi olunca sıkıntı oldu tabi. Hamilelikten sonra ilk diyetisyene gittiğimde obez çıkmıştım. :D Sonra işte vere vere anca buraya geldim. Şimdi elimi çabuk tutmak istiyorum daha fazla açılmadan araları:)
40'lı 50'li kilolar kısa boylularda anca normal duruyor. 52 kg'da bile bacaklarım kalındı benim yani :D 156 cm boy olunca tabi zayıf gözükmek için anca 49'lar filan olmak lazım :D
Valla bende 172 boyla doğumdan sonra obez çıktım. 🤣🤣🤣
Aralarının çok olmaması şimdilik güzel bir duygu. Bakalım ilerleyen günler bize ne gösterecek

Valla bende 172 boyla doğumdan sonra obez çıktım. 🤣🤣🤣
Aralarının çok olmaması şimdilik güzel bir duygu. Bakalım ilerleyen günler bize ne gösterecek
Çok kötü ya obez çıkmak :/ Neyse veririz fitmom olacağız :KK71:
Yani biraz daha büyüsün ufak, daha da iyi olur :)

Çok kötü ya obez çıkmak :/ Neyse veririz fitmom olacağız :KK71:
Yani biraz daha büyüsün ufak, daha da iyi olur :)
Tabiki fitmom olmak bizim işimiz 👊🏻
Evet evet ilk bebişin kızdı sanırım. Kızın uysal bi çocuksa bence de aralarını açmamak lazım

Geçen hafta 85
Bu hafta 84
Çok şükür ama uzun süre takildigim kilolar 84,78,74
Inş sizler sayesinde bunlarida yenecegim
Anka Anka
Saka gibi cünkü ayni kilolarda ben de takildim 🙄 84ü atlattim ama bu hafta 77,8 daha bu bandi atlatamadim. Haftaya insallah.
Anka Anka 77.8 nerdeyse sabitim 😔

Günaydın kızlar çok canım sıkkın ya 86.1 86.2 tüm hafta bu rakamlarfa dolaştım bu sabab 86.0 çıktım ya o 100 gram niye gitmedi bari 85.9 göreydim çok sinirim bozuldu.okadar dikkat et kaçamak yapma spor yap delirecem. Gercekten metobalizmam hiç çalışmıyor buna kesin emin oldum. Bu sabah maydonoz limon kabuk tarcın ile 2 litre detoks suyu hazırladım inş biraz hızlanır ve artık 85i görürüm ve kilo vermem hızlanır.
Hayırlı sabahlar herkese 🤗ilk işim tartılmak oldu geçen hafta 64.4 bu hafta 63.2 1.2 kg gitmiş. Bu haftaki hedefim 63 tü. Dün o sütlacı yemesem tutturacaktım sanırım neyse buna da şükür
Çok kıskandım seni maşallah cnm çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Back
X