Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorunlu izin noluyorKızlar bir kaç gün zorunlu izinliydim. Site yönetimi izin verdi. Döndüm şimdi. Özledim sizleri![]()
YAaa valla sabahtan beri sana kızıyordum çok şükürKızlar bir kaç gün zorunlu izinliydim. Site yönetimi izin verdi. Döndüm şimdi. Özledim sizleri![]()
Burda kakao deniyor kisacaBu perşembe beni kurtarmaz ama kaptanım
Tammm perşembe menüleri harikasınız
Bir fincan kakao ? bunu anlamadımPilav olmasa olurmuş
![]()
Siteye girmek yasaklanıyor. Ceza yiyorsunZorunlu izin noluyorHoşgeldinnnn
Ban yedin yani gecmis olsun.Kızlar bir kaç gün zorunlu izinliydim. Site yönetimi izin verdi. Döndüm şimdi. Özledim sizleri![]()
"Bundan bize ne " yazdım ban yedim.Ban yedin yani gecmis olsun.
Az yemissin"Bundan bize ne " yazdım ban yedim.
Neyse ben bugün menü yazayım.
Okullar tatil olduğu için piknik yaptık.
Öğle saat 15:00
1 porsiyon kısır
2 kaşık semizotu salatası
1 ev yapımı poğaça.
Akşam 19:00
Salata bol
4 bardak sade çay
Hala BDV desin ama
Hazır mı kendin ni yapıyorsun. Hazırlarda baya şeker oranı yüksek yaBurda kakao deniyor kisacakakaolu süt olur kendisi.
Hazır mı kendin ni yapıyorsun. Hazırlarda baya şeker oranı yüksek ya
Iyı etmussın tabı kolaylık valla as topla yoruldum gayrı. Buyuk oglum 2 ay sonra 5 yasını dolduracakAfiyet olsun temizlik yaparken dikkat etmesi zor oluyor sen iyi atlatmışsın yine
Tartıldın mı hiç kaç gelecek tahmini merak ediyorum
Sağol canım. Yıllardır alsam mı almasam mı derken aldık çok şüküriki deneme yaptım çok iyi gibi bakalım sen de alırsın inşallah küçük çocuklarla çamaşır gerçekten Sıkıntı. Senin büyük kaç yaşındaydı.
Poğaçayla başlayınca mı sonradan az yedin. Spor yok yazmıyoruz az da olsa minik minik bişeyler yapıyoruz
Allah korusun canım korkar insan tabii
Tüh yaa. Niye iyileşemiyor bu çocukkaç hafta oldu mahvoldu kuzum
çok geçmiş olsun
![]()
Her seyı goze alıp gırıyorlar. Sonra ıslerı rast gıtmeyınce onune gelene zarar verıyorlar. Ama allah hesabını sorAcak elbet... ıyı kı canınıza zarar gelmemıs allah tekrarını yasatmasınÖyle canım. Bizimki aile bir arada ona rağmen girdiler. Bizim parka gidiş gelisimiz 45 dk. Evi hallac pamuguna çevirmiş ler. Allah yanlarına koymasin. Sirf bu yüzden zordayim şu an. Hem maddi hem manevi. Yinede Allah beterinden korusun diyorum geldiğimizde karsilasada bilirdik
Hoşgeldin canım gözüm aradı seniKızlar bir kaç gün zorunlu izinliydim. Site yönetimi izin verdi. Döndüm şimdi. Özledim sizleri![]()