- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Yok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içinceUyku ilacı biraz fayda ediyormu acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içinceUyku ilacı biraz fayda ediyormu acaba![]()
Tövbe deBu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte![]()
Aynen tövbe tövbeTövbe de![]()
79 yazdın kızAynen tövbe tövbe![]()
Akşam 78 79 konuşunca bilinç altıma işledi galiba79 yazdın kız![]()
Akşam 78 79 konuşunca bilinç altıma işledi galiba
O değil de bana bu gün kapanış yapmak yakışır dimi![]()

Yok canım o aşırı sinir yaptı kendine çok zarar vermeye başladı bıraktırdı doktor. 1 hafta anca kullandık. Görsen çocuğun içine bişey kaçmış gibi kendinden geçiyordu içincebaşka ilaç yazdı ama ben kullanmadım dursun bakalım.
Bu arada kızlar sabah 79,5 geldim 400 gr olarak geldi bana mercimek köfte![]()
Herrrryerr iş dolu benim evde de . Ama regl oldum sürünüyorum Kanepeden kanepeyeKahvaltı yapıldı şimdi iş vakti
Aşkkkk olsunnnnn ben size böyle mi yapıyorummmmm
Daha Emoji var at dersen atıyım![]()
Bende oldum ama sokulmedi daha şimdilik iyiyimHerrrryerr iş dolu benim evde de . Ama regl oldum sürünüyorum Kanepeden kanepeye![]()
E dün ki tahinli keki saysana kapanıştan sende hergün yaparsan bizde böyleAşkkkk olsunnnnn ben size böyle mi yapıyorummmmm![]()
darısı bana inşallahBende oldum ama sokulmedi daha şimdilik iyiyim
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar
Kizkardesime gideceğim yaprak sarcaz bi büyük tencere anaokuluna yerli malı haftası için memleket tokat olunca sarma kacinilmaz oluyor aksama ins aktif olurum menülere beni etiket yapmayı unutmayın