• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibem

Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması için :KK64:
Öncekinin listesine tam uyamadım ki :)
BU sefer bi uyayım tek öğün yemek yapılıyor bu sefer daha kolay bakalım

Teşekkürler cnm hatta çok az karin kasi yapmak uzereyim bak foto aticam ama ciddi ciddi sınırdayım ya boydan öyle görünüyor o kdr incecik değilim ki . 6 kilo vermem lazım. Yakinlastirdim.biraz kalın göründü ama hafifi kas oluşumu var Eki Görüntüle 2567282
aman allahım 😮 hafif baklava mı o? Cidden kas bile yapmaya başlamışsın spora devam et. Kilonu 6 ay koru. Sonra verirsin kalanı.

Bende bugün kilo bildirimi görmedim diye baya gerilere bakayım dedim kim ne kadar vermiş merak ettim bazen olur böyle üzme tatlı canını sen devam ettiğin surece o vücudun değişecek ve kilolar gidecek hiç üzülme
evet canım biliyorum takılmıyorum sadece takımın yüzdesini düşürdüm ona üzülüyorum. Ama bu cuma süper gelicem. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen düşünsün 🤣🤣
ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibem

Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması için :KK64:
yapıyorum canım çok teşekkür ederim oğluştan geçti sanırım.

20 Aralık Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
İncecik bir dilim kaşarla 2 d tahıllı ekmekle yağsız tost
3 zeytin
Az lor peyniri

Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az pirinç pilavı
6 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
4 tulumba tatlısı :oops: (midemi bozdu resmen)

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma

40 dk tempolu yürüyüş (100puan) 2bin adım (30 puan) 200 zıplama (25 puan)
Toplam 155 puan
G gunesli gunler Su perisi86 Su perisi86

evet canım biliyorum takılmıyorum sadece takımın yüzdesini düşürdüm ona üzülüyorum. Ama bu cuma süper gelicem. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen düşünsün 🤣🤣
yapıyorum canım çok teşekkür ederim oğluştan geçti sanırım.
vaaaayyyyyy görüşelim bakalım sukacıııım 😆
20 Aralık Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
3 zeytin
Az lor peyniri

Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az pirinç pilavı
6 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma

Toplam 155 puan
Bir süre yemeyince İnsanın midesine oturuyor sanki , çiğ hamur yutmuş gibi oluyorum ben yasak bişi yeyince 🙂

20 Aralık Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
3 zeytin
Az lor peyniri

Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az pirinç pilavı
6 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma

Toplam 155 puan
Akşam çok karışmış :)

Kızlar kızlar nerelerdesiniz

Back
X