• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Teşekkürler :) Dün reglden 6 gün sonra bir daha kanamam oldu, bir de sancı filan vardı. Kadın doğuma gittim. Pko vardı bende temizlenmişti ama şimdi tekrar geri gelmişler :KK43: Biraz canım sıkıldı dün açıkçası. Bir de doktor şey dedi pko ile iyi tedavisiz hamile kalmışsın. Şimdi tekrar istiyoruz ona da moralim bozuldu biraz. Öyle işte. Kötü bir gündü yani. :duduk:

Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin edemedim :KK43: Kan vereceğimi de düşünemedim. Bir anda çıktı zaten doktor işi.

Valla doktora gideceğim ya da kan vereceğimi de bilemedim, gün içinde gelişti olaylar :/ Ondan öyle oldu.

Teşekkürler:)

Geçmiş olsun. Üzülme canım bir dahaki gelişinde yersin inşallah :)
çok çok geçmiş olsun canım
Kızlar günaydın :)
suukaa suukaa , Su perisi86 Su perisi86 kızlar neden düşüyor motivasyonunuz?
burasını çok boş görünce motive olamıyorum

Slm kızlar benim ufaklıgı doktora gmtürdük sabah atesi düşmedi hiç . Boğazları şişmiş anitbiyotik başladık yemek falan yiyemiyor hiç şu içse acıyor diye ağlıyor. Şimdi uyudu da bende etrafı toplıcam

Slm kızlar benim ufaklıgı doktora gmtürdük sabah atesi düşmedi hiç . Boğazları şişmiş anitbiyotik başladık yemek falan yiyemiyor hiç şu içse acıyor diye ağlıyor. Şimdi uyudu da bende etrafı toplıcam
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam kuzum acır tabii biz bile zor dayanıyoruz:(
Kızgına yanlışlıkla bastım bildirim geldiyse yanlış anlama :(

mavimli mavimli geçmiş olsun.

G gunesli gunler sanada geçmiş olsun canım. Hiç takma pko olan pek çok kişi kendiliğinden hamile kalıyor. Bana da doktor 23 yaşındayken demişti biran önce evlen çocuk yap ilerleyen yaşlarında çocuğun olmaz diye:işsiz: Rabbim ol der olur sıkma canını:KK66:
mavimli mavimli çok geçmiş olsun
G gunesli gunler sanda çok geçmiş olsun cnm 1 kere olmuş bebişin tekrar niye olmasın hiç aklına öyle şeyler getirme .
Cok sagolun kizlar. 🥰 atladigim varsa kusura bakmayin 🙄 tesekkürler toptan.

Son düzenleme:
Back
X