• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaşında kız yeğenim

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

snmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
321
43
48
35
Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?

Hiç benden tavsiye almanızı tavsiye etmem
Hiç canım cicim yaklaşamam olaya
12 yaşında okulda en fazla sevdiği çocuğunun elini tutar tatlı tatlı bakar
Benim bu yaşta en fazla kabul edeceğim kriter
Cevapları bende merak ediyorum

Cihaz kısıtlaması getirmelisiniz. Cihaz belirli saat oynadıktan sonra kendiliğinden kapanmalı öyle uygulamalar vardı. Oraya girmesini özellikle yasaklayın, orada yeğeniniz yaşındakilere yazan çok kişi var maalesef.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
Üzerine gidip korkutmayin kimmiş neyin nesiymiş bir öğrenin araştırın yeğeniniz için destek alın

Güzel bir dille yaşının çok küçük olduğunu, derslerine odaklanması gerektiğini söyleyin. Sosyal medya asla masum bir mecra değil. Yakın zamanda yeğeniniz yaşlarda bir kızın videosunun altına koca koca adamlar çok güzelsin tanışalım mı yazmıştı. Oradan uzak durmalı

Sevgilisi dediği kim yaşları aynımı çok gereksiz o yaşta çocuk daha işte ufak ufak kotkutun şöyle olmuş birine böyle olmuş gibi tabi takip edin çok sarmasin ha yaşıtı ise masum ise caktirmadan bakın baskı yaparsanız çok matah sanır çok daha kötü olur derslerine odaklanmasını sağlamaya çalışın umarım boş olduğunu çabuk anlar böyle şeylerin .Her zaman meslek para kazanmak hayatın zorluğu gibi konuşun karşıdaki çocuğunda anne baba eline bakan biri olduğunu bunların geçici hevesler olduğunu anlatın sizden korkmasın herşeyi anlatsın umarım çabuk biter.Bende hiç sevmiyorum çok saçma buluyorum insan endişe ediyor çok haklısınız

Korkutup yasaklanırsa gider okulda arkadaşının telefonundan gene girer. Güzelce konuşulup yaşının henüz küçük olduğu, sosyal medyanın yanıltıcı olduğu, sanaldan arkadaş edinilmemesi gerektiği, derslerinin şu an daha önemli olduğu vs. her şeyin yaşında güzel olduğu anlatılmalı bence

12 yasinda cocugun nasil tiktoku oluyor? Erisiminde aile korumasi gibi bir kisitlama yok mu?
Ahh ahhh bu seneye kadar kesinlikle yoktu. Bizden gizli açmış . Babası silmiş ama o silene kadar tabii yazışmış , numarasını vermiş . Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz demiş anne , babasına . Kesinlikle her şeye karşı , baskıcı idik . İnstagramı falan bile yok . Arkadaşlarından snap yüklemiş sonra tiktok . Bizimle kavga etti . Arkadaşlarımın her şeyi var benim yok . Hiçbir şey kullanamıyorum . Hayatımı çok kısıtlıyorsunuz diye kavga ediyor . Kimse onun gibi değilmiş . Arkadaşlarının bile sevgilisi varmış. Ben teyzesiyim defalarca güze bir dille uyardım . Kızım yaşın daha çok küçük . Tabii lki de ünv yıllarında olacak . Arkadaşlıkların olacak . Şu an buna ihtiyacın yok . Kaç kere sarılarak öperek anlattık ama hep arkadaşlarından vuruyor bizi .

Gizli açmış . Çocuğun instagram hiçbir şeyi bile y
Güzel bir dille yaşının çok küçük olduğunu, derslerine odaklanması gerektiğini söyleyin. Sosyal medya asla masum bir mecra değil. Yakın zamanda yeğeniniz yaşlarda bir kızın videosunun altına koca koca adamlar çok güzelsin tanışalım mı yazmıştı. Oradan uzak durmalı

Ahh ahhh bu seneye kadar kesinlikle yoktu. Bizden gizli açmış . Babası silmiş ama o silene kadar tabii yazışmış , numarasını vermiş . Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz demiş anne , babasına . Kesinlikle her şeye karşı , baskıcı idik . İnstagramı falan bile yok . Arkadaşlarından snap yüklemiş sonra tiktok . Bizimle kavga etti . Arkadaşlarımın her şeyi var benim yok . Hiçbir şey kullanamıyorum . Hayatımı çok kısıtlıyorsunuz diye kavga ediyor . Kimse onun gibi değilmiş . Arkadaşlarının bile sevgilisi varmış. Ben teyzesiyim defalarca güze bir dille uyardım . Kızım yaşın daha çok küçük . Tabii lki de ünv yıllarında olacak . Arkadaşlıkların olacak . Şu an buna ihtiyacın yok . Kaç kere sarılarak öperek anlattık ama hep arkadaşlarından vuruyor bizi .
Offff benimde bir bebegim var, bu yollardan gececegim malesef zaman cok kotu. Allah colugumuzu cocugumuzu sapiklardan, kotulerden korusun. Karsidaki kisi eger yetiskinse polise sikayet edin belki resit olmayan kizla bu sekilde yazistigi icin bir ceza alir.

Yeni nesil öyle maalesef. Komşunun da sizin yeğenden birkaç yaş büyük kızı, sevgili yapmış ailesi yolda ikisini görmüş. Kız da savunma olarak, millet yatıyor biz el ele tutuşuyoruz masum aşk demiş 😯 kendilerini birileriyle kıyaslayıp birçok şeyi yapmak istiyorlar.

Son düzenleme:
Büyük konuşmak istemem de, 11 yaşındaki oğlumun YouTube da dahi izleyebilecegi yayıncılar sınırlı. Bir telefonu olmadığı gibi gün içinde kullandığı bize ait bir telefonda yok. Bu neyin rahatligi. Bu konuda da pedogijik olamazdim sanırım. Cocuguma onu ne kadar çok sevdiğimi ve benim kadar onu kimsenin koruyamayacagini sevemeyecegini, bu yaşta yanlış yapıp ona internet kullanimi ile ilgili bilgi vermeden eline telefon vermekle hata yaptigimi söyler çocuğun elinden o telefonu alırdım. Telefonda yabanciyla konuşamaz,konuşmalı. Allah'ım koru yarabbim... İnsallah sıkıntısız atlatırlar. Lütfen çocuklarınıza telefon vermeyin, vermeyin ya dünyanın sonu değil. Ağlasın zirlasin sonra daha çok aglayacaginiza şimdi ağlasin. Sıkılsın, bunalsın ama verilmesin. Ne yaptığı bilinsin. Tik.tk bizlerde bile olmamalı zaten ya. Aman gece gece sinir oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X