Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi kaç yaşında? Nasıl bir tip?Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
Üzerine gidip korkutmayin kimmiş neyin nesiymiş bir öğrenin araştırın yeğeniniz için destek alınMerhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
12 yasinda cocugun nasil tiktoku oluyor? Erisiminde aile korumasi gibi bir kisitlama yok mu?Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
12 yaşında çocuğun tikt.okta ne işi var ? Çocuk sosyal medyada gezerken, anne - babası ne yapıyormuş ?Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
Ahh ahhh bu seneye kadar kesinlikle yoktu. Bizden gizli açmış . Babası silmiş ama o silene kadar tabii yazışmış , numarasını vermiş . Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz demiş anne , babasına . Kesinlikle her şeye karşı , baskıcı idik . İnstagramı falan bile yok . Arkadaşlarından snap yüklemiş sonra tiktok . Bizimle kavga etti . Arkadaşlarımın her şeyi var benim yok . Hiçbir şey kullanamıyorum . Hayatımı çok kısıtlıyorsunuz diye kavga ediyor . Kimse onun gibi değilmiş . Arkadaşlarının bile sevgilisi varmış. Ben teyzesiyim defalarca güze bir dille uyardım . Kızım yaşın daha çok küçük . Tabii lki de ünv yıllarında olacak . Arkadaşlıkların olacak . Şu an buna ihtiyacın yok . Kaç kere sarılarak öperek anlattık ama hep arkadaşlarından vuruyor bizi .12 yasinda cocugun nasil tiktoku oluyor? Erisiminde aile korumasi gibi bir kisitlama yok mu?
Gizli açmış . Çocuğun instagram hiçbir şeyi bile yok .12 yaşında çocuğun tikt.okta ne işi var ? Çocuk sosyal medyada gezerken, anne - babası ne yapıyormuş ?
Gizli açmış . Çocuğun instagram hiçbir şeyi bile y
Güzel bir dille yaşının çok küçük olduğunu, derslerine odaklanması gerektiğini söyleyin. Sosyal medya asla masum bir mecra değil. Yakın zamanda yeğeniniz yaşlarda bir kızın videosunun altına koca koca adamlar çok güzelsin tanışalım mı yazmıştı. Oradan uzak durmalı
Offff benimde bir bebegim var, bu yollardan gececegim malesef zaman cok kotu. Allah colugumuzu cocugumuzu sapiklardan, kotulerden korusun. Karsidaki kisi eger yetiskinse polise sikayet edin belki resit olmayan kizla bu sekilde yazistigi icin bir ceza alir.Ahh ahhh bu seneye kadar kesinlikle yoktu. Bizden gizli açmış . Babası silmiş ama o silene kadar tabii yazışmış , numarasını vermiş . Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz demiş anne , babasına . Kesinlikle her şeye karşı , baskıcı idik . İnstagramı falan bile yok . Arkadaşlarından snap yüklemiş sonra tiktok . Bizimle kavga etti . Arkadaşlarımın her şeyi var benim yok . Hiçbir şey kullanamıyorum . Hayatımı çok kısıtlıyorsunuz diye kavga ediyor . Kimse onun gibi değilmiş . Arkadaşlarının bile sevgilisi varmış. Ben teyzesiyim defalarca güze bir dille uyardım . Kızım yaşın daha çok küçük . Tabii lki de ünv yıllarında olacak . Arkadaşlıkların olacak . Şu an buna ihtiyacın yok . Kaç kere sarılarak öperek anlattık ama hep arkadaşlarından vuruyor bizi .
Bende yarın konuşacağım detaylı . Çok yakınız zaten . Her şeyini bana anlatır . Kaç kere söylüyoruz bunlar kötü şeyler . Bunlara ihtiyacım yok ama yapmış bir şeyYaşıtı sandığı çocuk muhtemelen 40lık bir sapıktır...küçük çocuk avlayan tonla sapık var o applerde![]()
Yeni nesil öyle maalesef. Komşunun da sizin yeğenden birkaç yaş büyük kızı, sevgili yapmış ailesi yolda ikisini görmüş. Kız da savunma olarak, millet yatıyor biz el ele tutuşuyoruz masum aşk demişAhh ahhh bu seneye kadar kesinlikle yoktu. Bizden gizli açmış . Babası silmiş ama o silene kadar tabii yazışmış , numarasını vermiş . Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz demiş anne , babasına . Kesinlikle her şeye karşı , baskıcı idik . İnstagramı falan bile yok . Arkadaşlarından snap yüklemiş sonra tiktok . Bizimle kavga etti . Arkadaşlarımın her şeyi var benim yok . Hiçbir şey kullanamıyorum . Hayatımı çok kısıtlıyorsunuz diye kavga ediyor . Kimse onun gibi değilmiş . Arkadaşlarının bile sevgilisi varmış. Ben teyzesiyim defalarca güze bir dille uyardım . Kızım yaşın daha çok küçük . Tabii lki de ünv yıllarında olacak . Arkadaşlıkların olacak . Şu an buna ihtiyacın yok . Kaç kere sarılarak öperek anlattık ama hep arkadaşlarından vuruyor bizi .