12 yaşında oğlum gece uykusunda konuşmaya başladı

NEERU

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
1
0
1
40
oğlum 12 yaşında ve son 3 aydır uykusunda çok fazla konuşmaya başladı gündüz yaptığı herşeyi anlatıyor. geçici bir durum mu acaba? doktora götürmeli miyim. babasında da aynı sorun vardı. fikir verebilir misiniz bilgi sahibi olan var mı

oğlum 12 yaşında ve son 3 aydır uykusunda çok fazla konuşmaya başladı gündüz yaptığı herşeyi anlatıyor. geçici bir durum mu acaba? doktora götürmeli miyim. babasında da aynı sorun vardı. fikir verebilir misiniz bilgi sahibi olan var mı

Bilmiyorum dr a götürmelimisin ama ben dislerimi cikardiktan sonra uykuda dis gicirdatmaya baslamisim ki bu bende cok uzun sürdü 16 yasima kadar devam etti ama halamda yapiyormus irsi oldugunu düsünmüstpm ve bende konusuyodum sayikliyodum uykuda oda cok kücüklügümden beri vardi simdi artik yok yaklasik olarak 24 yasima kadar devam etti uykuda konusmam sonra gecti ama ara sira senede bir iki defa hala konusuyorum hatta esim dalga geciyo yari almanca yari türkce sayikliyon diye :)
Bide gece kalkip ekmek aliyodum ben bir iki isirip uyuya daliyodum ekmegide annem görmesin diye yastigin altina sakliyodum mesela buda piskolojik annem herseye kizardi bagiridi döverdi korkudan bunu yaptigimi düsünüyorum.
Abimde bebekliginden belli inler su an 38 yasinda evli kizi var hala inler uykuda diger abim gözü yarim acik uyur var yani böyle durumlar önce aileyi bi arastir ailede varmi böyle konusan yoksa bi düsün cocugun piskolojik bi sorunu olabilirmi mesela ben babasiz büyüdügüm icin bazi seyleri ona bagliyorum mesela gec konusum ben bunun piskolojik oldugunu düsünüyorum.
Ama simdi böyle hepsini anlatinca bence ben beni bi dr a götürmeleri lazimmis diye düsündüm. Evet pisikolojik olabilir sen bi düsün tasin ona göre karar ver cnm.

Bn 24 yasndaym. Bnm babamda konusur uykusunda ve bnde konusyomuşm. Ve bazn kndi sesime bile uyanıyrm bn yani kndi konuşmama ve kızım şmdi 4 yasnda ve arada oda konusuyo geceleri. Htta ne dedn dyrm ona cvp bile veriyo tabi anlmyrm ama o cvp veriyo. Yatakta oturr pozisyona geliyo bazen ve o şklde konusuo snra hopp geri yatıyo. Yani endişlnme ırsi bnce bu .

Back
X