- 19 Eylül 2025
- 5
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi HilalAydan
Merhabalar kızlar. 12 yıllık arkadaşlığın sonuna geldik ve bu benim kararımdı. çünkü ; oda evlendi boşandı bende. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyordum. şuan onun hayatında birisi var ve aşırı toksik bir ilişki yaşıyorlar ve bu toksik ilişkinin tamamının dert dinleyicisi benim. ayrılıyorlar ben dinliyorum destek oluyorum 2 gün sesi çıkmıyor hoppp geri barışmış ve çok normalmiş gibi davranıyor. bu bahsettiğim ayrılık haftada bir gerçekleşiyor 3 gün ayrı 4 gün barışık haldeler öyle bir toksiklikten bahsediyorum. her seferinde yeminler ediyor bana çok zarar veriyor bir daha dönmeyeceğim diyor ama her seferinde devam ediyorlar. ilişkilerinin içinde yaşadıkları bazı olaylar benim evliliğimde eşimle yaşadığım sorunlara çok benziyor ve ben travmatik olarak tetiklendiğimi söylüyorum arkadaşıma ama meğerse umrunda değilmiş bunu yeni anladım. bu arada sevgilisiyle ilgili bir sorunu yoksa da aranmıyorum bunu da belirtmek isterim bildiğiniz ağlama duvarı gibiyim bu arkadaşlıkta. geçtiğimiz gün yine aynı sorunla geldi yanıma ve yine lanetler okuyan şeyler söyledi ama sadece yüzüne baktım çünkü artık tükendim. aynı günün öğleninde yine de yazdım gel yemeğe çıkalım açılırsın diye ama istemedi. sonrasında kedini suçlu hissetti sanırım beni de bunalttığının farkında olduğunu vs söyleyen mesajlar attı bana . bende açıkça ilişkisinden dolayı travmamın tetiklendiğini ve artık kaldıramayacağımı söyledim. kendininde bazı öfke patlamaları ve intikamcı davranışları yüzünden eski eşime benzediğini ve artık bünyemin kaldırmadığını söyledim. bana cevap vermedi. aynı günün akşamında teyzesi bana baya okkalı bir mesaj atmış. benim gibi arkadaş olmazmış. böyle teselli mi verilirmiş bir daha arkadaşlık etmemizi istemiyormuş. bu arada yaşımız 35-37 :) neyse inanın sinirim bu mesajdan sonra iyice bozuldu ve kendisine teyzesinin mesajını atıp hayırdır dedim. cevap vermedi yaklaşık bi 10 saat sonra ben kendisini sosyal medyamdan da silince sitem dolu bir mesaj atarak benim travmam fln olmadığını söyledi. hani ben bu güne kadar ne anlattım sana sen beni hiç dinlememişsin ki. artık bencil bir insanın hayatımda olmaması gerektiğine inandım ve kendimi ondan soyutladım. hayatımın tam olarak silme evresindeyim. sizlerde de var mı böyle biten arkadaşlıklar. vicdanen hiç rahatsız olmadım. şimdi arkamdan elbet öfke krizleri geçirip başkalarına yaptığı gibi bana da hakaretler edecek ama hiç umrumda değil. sanki bir yükten kurtuldum ben.