120 kiloyum bebek istiyorum, çok mu zor, tecrübeleri olan varsa konuşalım lütfen..

bunun için elbette çabalamalısın ama akrabamda aynı doguştan aşiri kiloluydu evlendikten sonra 100+ kgdan fazlaydı ve rahminde sorunda vardı aynı zamanda eşinin degerleride düşüktü. 32 yasında kendliğinden gebe kaldı dogurdu :)))) imkansız değil yani kendinizi sıkmayın. ama dedigim gibi çabalamak çook önemli. nereden gelecegini bilemeyiz siz yinede bu yolda ilerleyin oturup beklemek saçma olur çünkü kilolu gebelik çok riskli. olmaz diye kural yok ama yinede siz şartlarınızı iyileştirin ki stressiz gebelik geçirin
Çok haklısınız. Umarım sorunsuz sıkıntısız geçer 🌸

Mh tansiyonla ilgili sikintiniz oldumu
Hayır hiç olmadı, ben hep kilolu bir insan oldum hoş bu kilolara ilk defa çıktım evlendikten sonra ama hiç tansiyon şeker Kolesterol vs problemlerim olmadı. Vitamin kontrollerimi düzenli yaptırırım zaten adetlerim de hep düzenli ağrısız olurdu. Belki de kilo olsa da sağlıklı bir bedenim vardı o nedenle gebe kalmada sıkıntı yaşamadım hamd olsun. 🌸

Valla kuzenlerim oldular biri 181ile biride 127ile çok memnunlar ama tek memnun olmadıkları konu aşırı çöktüler
Doğrudur valla en son çare elbette o artık yapacak birşey yok. Birkaç kişi tanıdım hepsi önce verdiklerini sonra geri aldıklarını söylediler , yemeyi sevince her şekilde seviyor insan işte o da korkuttu şahsen beni. Önce kafamı değiştirmem lazım önce şahsen düşüneceksem , kendime güveniyorum o nedenle söyledim 🙈

Ben 110 kiloyla hamile kaldim 2sene deneme sonunda. Hamileligin baslarinda 9-10 kilo verdim sonrasinda 2 kilo aldim. Hamileligim cok iyi gecti bebegim gayet saglikliydi ne gebelik sekeri ne tansiyon hic bir sorun yasamadim. Bilinmeyen bir sebepten dolayi erken dogum yaptim ama bunun kiloyla hic alakasi yoktu.

Olumsuz dusunmeyin dusukler, olumler sadece kilosu fazla olanin basina gelmiyor. Bence bunun embriyonun saglikli olup olmamasiyla ilgisi var. Umarim en yakin zamanda hamile kalirsiniz ve hamileliginiz cok guzel gecer hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 🥰

Merhabalar, 1 senedir deniyorum zaten ama istikrar yakalayamadım hiç bir hafta devam edip bıraktım resmen yapamadım vaz geçtim bende. Kilo illaki her şeyi etkiliyor. Umarım siz de en kısa zamanda ideal kilonuza ulaşıp bebiş sahibi olursunuz 🌸
Tüp miğde ameliyatı düşünmezmisiniz. Bu ameliyatla çok güzel kilo verenler var 🌹

Merhaba, 1,5 yıldır evliyim 31 yaşındayım. Evlendiğimde 103 kiloydum ve gittikçe kilo aldım.vermeye yeltendim birkaç defa ama yapamadım. Ben de kabullenip kilolu bir gebelik geçirmeyi kabul ettim. 2 haftadır eşimle korumasız ilişkiye giriyoruz. Göğüslerimde ağrılar var, ve acayip korku sardı. Ya bebel varsa, ya Olursa ve daha üzerine kilo alırsam ya bebeğim sağlıksız olursa, ya ona yetemezsem. Ya da kilo engellerse bebeğim olmasını. Çok örnek duyuyorum. Kilosundan dolayı hamile kalamayan, kalsa da karnında ölen, doğumda ölen vs. Bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz?
Bende 89 kiloyla hamile kaldım 100 yakın Doğuma gittim ve şuan 70 kiloyum 1 ay öncesine kadar 66 kiloydum çok zayıf olunca geri 70 oldum

Tüp miğde ameliyatı düşünmezmisiniz. Bu ameliyatla çok güzel kilo verenler var 🌹
Düşünmüyorum. Sonuçta orjinal bir parçanı bozuyorsun götürüsü de elbette çok fazla olacaktır. Ayrıca işin kafada bitmesi gerektiğine inanıyorum. Zihinsel anlamda hazır ve bitirmiş olmayınca birşeyleri ameliyat da çare değil ne yazık ki, zira ameliyat olup sonrasında yine fazlaca kilo alanlar da hatırı sayılır derecede fazla. Hatta bu işi hırsa çevirip defalarca ameliyat olanları da çok duydum. İlk başta veriyor ama zihinsel olarak adapte olamadığı için geri alıyor maalesef. Anca Allah korusun çok hastalıklar olur spor diyet yapamayacak dereceye gelirim acil kilo vermem gerek yoksa çok daha büyük sonuclar olur falan anca ozaman düşünürüm sanırım ama şuan düşünmem. Gencim sağlıklıyım çok şükür ❣🌸

Ben 110 kiloyla hamile kaldim 2sene deneme sonunda. Hamileligin baslarinda 9-10 kilo verdim sonrasinda 2 kilo aldim. Hamileligim cok iyi gecti bebegim gayet saglikliydi ne gebelik sekeri ne tansiyon hic bir sorun yasamadim. Bilinmeyen bir sebepten dolayi erken dogum yaptim ama bunun kiloyla hic alakasi yoktu.

Olumsuz dusunmeyin dusukler, olumler sadece kilosu fazla olanin basina gelmiyor. Bence bunun embriyonun saglikli olup olmamasiyla ilgisi var. Umarim en yakin zamanda hamile kalirsiniz ve hamileliginiz cok guzel gecer hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 🥰
Yaa çok teşekkürler 🌸 ne güzel haberler maşallah. Benim hedefim de böyle diyetisyen ile beraber devam ediyoruz. Siz 10 kiloyu nasıl verdiniz peki planlı mı yoksa bulantılar ile falan mı gitti? Ben şuan 10+3 deyim hiç bulantı sıkıntı çekmiyorum çok şükür şimdilik çok rahat geçiyor. Umarım sonraki safhalarda da sizin gibi rahat ve sorunsuz geçer❤ şimdiye kadar 2 kilo verdim ama daha fazla olmasını istiyorum. Bulantı olmayınca iştah da açık oluyor dyt 2 saatte bir öğün verdi hali ile daha yavaş oluyor 🙈

Hayırlı olsun bebeğiniz.saglikla kucağınıza alın ins.gebelik biyinca dikkat ederseniz fazla kilo almadan doğuma girersiniz.kadin doğum doktorum verdiğin sadece yarım kilo bile seni doğumda çok avantajlı yapacak demişti.bu düşünceyle ben gebeliğim boyu çok dikkat ettim.ama ağır diyet yapmadım abur cubur vs yemedim 84 kilo ile hamile kalıp 90 kiloyla doğuma gittim.ve emzirme süreci çok önemli çok güzel kilo veriliyor bunun avantajıni.kullanin.su anda 93 kiloyum yıllardır 2. Gebelik için uğraşıyorm.tekrar diyete spora başladım.sanirim kilo ben de engel

Hayırlı olsun bebeğiniz.saglikla kucağınıza alın ins.gebelik biyinca dikkat ederseniz fazla kilo almadan doğuma girersiniz.kadin doğum doktorum verdiğin sadece yarım kilo bile seni doğumda çok avantajlı yapacak demişti.bu düşünceyle ben gebeliğim boyu çok dikkat ettim.ama ağır diyet yapmadım abur cubur vs yemedim 84 kilo ile hamile kalıp 90 kiloyla doğuma gittim.ve emzirme süreci çok önemli çok güzel kilo veriliyor bunun avantajıni.kullanin.su anda 93 kiloyum yıllardır 2. Gebelik için uğraşıyorm.tekrar diyete spora başladım.sanirim kilo ben de engel
Amin çok teşekkürler. Ben de diyetisyen ile kontrollü devam ediyorum 3 hafta oldu 2 kilo falan verdim. Umarım sonuna doğru daha güzel olur. Başta çok korkmuştum ama tecrübeli insanlarla konusunca daha rahatladım. Çok büyütmüşüm kafamda. Umarım siz de en hayırlı zamanda evladınıza kavuşursunuz. Ama bence kiloyu takmayın bu kadar, bu nasip işi biraz da denk gelme işi. Beyin çok acayip birşey neye odaklanırsan neye inanırsan onu yaşıyor gerçekten. Çok aşırı kilolu da değilsiniz bence takıntı yapmayın illaki vermeniz daha sağlıklı olacaktır ama nedenine onu bağlamayın bence, henüz vakti gelmedi diyelim bence ❤

Yaa çok teşekkürler 🌸 ne güzel haberler maşallah. Benim hedefim de böyle diyetisyen ile beraber devam ediyoruz. Siz 10 kiloyu nasıl verdiniz peki planlı mı yoksa bulantılar ile falan mı gitti? Ben şuan 10+3 deyim hiç bulantı sıkıntı çekmiyorum çok şükür şimdilik çok rahat geçiyor. Umarım sonraki safhalarda da sizin gibi rahat ve sorunsuz geçer❤ şimdiye kadar 2 kilo verdim ama daha fazla olmasını istiyorum. Bulantı olmayınca iştah da açık oluyor dyt 2 saatte bir öğün verdi hali ile daha yavaş oluyor 🙈
Tebriklerr saglikla alin kucaginiza bebeginizi 🥰🥰
Isteyerek vermedim aynen bulantilardan kaynakli ve hic istahim yoktu. Sonrasinda istahim acildi cok fazla yedim ama yinede cok fazla kilo almadim. Umarim cok guzel ve sorunsuz gecer hamileliginiz. Tek onerecegim sey su cok takilmayin kilo alip vermeye bebek saglikli oldugu surece hicbirseyin onemi yok. Kilo sonradanda verilir siz hamileliginizin tadini cikarin ❤️

Tebriklerr saglikla alin kucaginiza bebeginizi 🥰🥰
Isteyerek vermedim aynen bulantilardan kaynakli ve hic istahim yoktu. Sonrasinda istahim acildi cok fazla yedim ama yinede cok fazla kilo almadim. Umarim cok guzel ve sorunsuz gecer hamileliginiz. Tek onerecegim sey su cok takilmayin kilo alip vermeye bebek saglikli oldugu surece hicbirseyin onemi yok. Kilo sonradanda verilir siz hamileliginizin tadini cikarin
Amin çok teşekkürler 🙏 maşallah ne güzel geçmiş çok sevindim. Ben de geriye döndüğümde böyle anlatırım umarım🌸 vallahi çok takmıştım kiloyu, kalp atışını duyana kadar pek sallamıyordum ama onu duyunca bir korku sardı. Ya kötü olursa, ya birşey olursa, ya etkilenirse, neden acele ettim, neden dişüncesizlik yaptım vs kafamda dönüp duruyordu. Birde doktor araştırırken iğrenç bir doktora denk geldim direk kilo üzerinde durdu saydı da saydı tüüm olumsuz şeyleri. Sonra işte böyle kilolu tecrübe edinmiş annelerle konusunca rahatladım biraz❤ çok teşekkürler vallahi, umarım sizin gibi rahat geçirirm ben de ve bebişim sağlıkla gelir 🌸🥰

Yaa ❤ çok güzel vermişsiniz doğum sonrası. Maşallah. Kendimden de öyle bir sonuç bekliyorum bebişle tanıştıktan sonra :))
İnşAllah inanın çok güzel kilo vermek insanın özgüveni yerine geliyo 🥰ve fizik ne giysen yakışıyor en güzelide mağaza da kıyafet rahatlıkla bulabiliyorsun

Back
X