120 kiloyum bebek istiyorum, çok mu zor, tecrübeleri olan varsa konuşalım lütfen..

Düşünmüyorum. Sonuçta orjinal bir parçanı bozuyorsun götürüsü de elbette çok fazla olacaktır. Ayrıca işin kafada bitmesi gerektiğine inanıyorum. Zihinsel anlamda hazır ve bitirmiş olmayınca birşeyleri ameliyat da çare değil ne yazık ki, zira ameliyat olup sonrasında yine fazlaca kilo alanlar da hatırı sayılır derecede fazla. Hatta bu işi hırsa çevirip defalarca ameliyat olanları da çok duydum. İlk başta veriyor ama zihinsel olarak adapte olamadığı için geri alıyor maalesef. Anca Allah korusun çok hastalıklar olur spor diyet yapamayacak dereceye gelirim acil kilo vermem gerek yoksa çok daha büyük sonuclar olur falan anca ozaman düşünürüm sanırım ama şuan düşünmem. Gencim sağlıklıyım çok şükür ❣🌸
Sonradan farkettim mesajlarınızda hamile kalmışsınız. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın. Kilo şimdilik düşüneceğiniz sonraki şey olsun zaten. Bebeğinizi güle güle büyütün 🥰💜

Hamile kalmaya engel olan kilo değil kilonun arkasında yatan hastalıklar. İnsülin tansiyon vb bunlar varken hamile kalmak çok zor

İnşAllah inanın çok güzel kilo vermek insanın özgüveni yerine geliyo 🥰ve fizik ne giysen yakışıyor en güzelide mağaza da kıyafet rahatlıkla bulabiliyorsun
Elbette. Ben zaten hayatımda ilk defa 100lerin üzerine çıktım. Pandemi geliniyim eve tıkılmqlar düğün evde alışverişler derken ilk defa 100lere çıktım evlilik sonrası da ne yazık ki 120 leri gördüm. Sonra da kafamı bir türlü toparlayamadım çocuk da biraz bana amaç edindirir diye düşünüyorum. Umarım tekrar kendime gelirim. Sağlıklı süreçlerle bitirirz bebişle beraber inşallah ❤

Hamile kalmaya engel olan kilo değil kilonun arkasında yatan hastalıklar. İnsülin tansiyon vb bunlar varken hamile kalmak çok zor
Evet, öyleymiş bunu yazdıktan hemen sonra gebe kaldım çok şükür beklemedim ❤ ama kilolu gebelik olacağı için tedirgin oldum yaşayanlar nasıl geçirdiler, zorlandılar mı onları merak ediyorum henüz çok yolun başındayım🌸

Evet, öyleymiş bunu yazdıktan hemen sonra gebe kaldım çok şükür beklemedim ❤ ama kilolu gebelik olacağı için tedirgin oldum yaşayanlar nasıl geçirdiler, zorlandılar mı onları merak ediyorum henüz çok yolun başındayım🌸
Bende insülin direnci pkos vardı 4 yılda 2 düşük yaptım şimdi 3.ye hamileyim 70 kiloyla hamile kaldım. İnsülin olduğu için kiloma yine de yüksek diyordu doktorlar. 7. Aydayim sürpriz olmadı gebelik şekerinde biraz sorun var. Onun dışında her sey yolunda gidiyor. Göğüs ağrım var diye yazmışsın okuduğumda ilk hamile olduğunu düşünmüştüm zaten benim de ilk belirtim her zaman göğüs ağrısı oluyor 😂 Allah sag salim kucagina alip buyutmeyi nasip etsin

Bende insülin direnci pkos vardı 4 yılda 2 düşük yaptım şimdi 3.ye hamileyim 70 kiloyla hamile kaldım. İnsülin olduğu için kiloma yine de yüksek diyordu doktorlar. 7. Aydayim sürpriz olmadı gebelik şekerinde biraz sorun var. Onun dışında her sey yolunda gidiyor. Göğüs ağrım var diye yazmışsın okuduğumda ilk hamile olduğunu düşünmüştüm zaten benim de ilk belirtim her zaman göğüs ağrısı oluyor 😂 Allah sag salim kucagina alip buyutmeyi nasip etsin
Çok geçmiş olsun öncelikle. Düşüklerinizi kaç haftada yaptınız? Benim için de henüz çok erken herşey olabilir tabi herşey olabilir , nasip işi bu. Valla göğüslerim hala çok fena ne zaman geçecek merakla bekliyorum 🙈 Rabbim evladınızı sağ salim kıcağınıza almayı nasip edet inşallah. Az kalmış çoğu bitmiş azı kalmış ❤

Çok geçmiş olsun öncelikle. Düşüklerinizi kaç haftada yaptınız? Benim için de henüz çok erken herşey olabilir tabi herşey olabilir , nasip işi bu. Valla göğüslerim hala çok fena ne zaman geçecek merakla bekliyorum 🙈 Rabbim evladınızı sağ salim kıcağınıza almayı nasip edet inşallah. Az kalmış çoğu bitmiş azı kalmış ❤
2side 4-5 haftalikti. Allah kimseye yaşatmasın hepimiz alalım kucağımıza ♥️ kese falan gördün mü sen kaçıncı haftadasin

Hamile kalabilirsiniz. Zor olan kısmı gebelik şekeri ihtimali, daha fazla sıkışan organlar, -belki- doğumda yaşanacak aksaklıklar olabilir. Hekimler vücut kitle indeksinde olsak bile bebek planlayinca akdeniz tipi beslenme öneriyorlar.

2side 4-5 haftalikti. Allah kimseye yaşatmasın hepimiz alalım kucağımıza ♥️ kese falan gördün mü sen kaçıncı haftadasin
Amin inşallah 🙏 10+3 deyim ben de kalp atışı falan uyduk hepsini çok şükür bu hafta tekrar bir kontrole gideceğim umarım sorunsuz güzelce büyüyordur ❤

Hamile kalabilirsiniz. Zor olan kısmı gebelik şekeri ihtimali, daha fazla sıkışan organlar, -belki- doğumda yaşanacak aksaklıklar olabilir. Hekimler vücut kitle indeksinde olsak bile bebek planlayinca akdeniz tipi beslenme öneriyorlar.
Aynen beni de o endişelendiriyor umarım sorunsuz ya da daha az sorunlarla atlatabiliriz 🙏

Ben 110 kiloyla hamile kaldim 2sene deneme sonunda. Hamileligin baslarinda 9-10 kilo verdim sonrasinda 2 kilo aldim. Hamileligim cok iyi gecti bebegim gayet saglikliydi ne gebelik sekeri ne tansiyon hic bir sorun yasamadim. Bilinmeyen bir sebepten dolayi erken dogum yaptim ama bunun kiloyla hic alakasi yoktu.

Olumsuz dusunmeyin dusukler, olumler sadece kilosu fazla olanin basina gelmiyor. Bence bunun embriyonun saglikli olup olmamasiyla ilgisi var. Umarim en yakin zamanda hamile kalirsiniz ve hamileliginiz cok guzel gecer hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 🥰
Canım delam ben tüp bebek yaptırdım şu an gebeyim 110 kiloyum sen nasıl kiloverdin bana yardımcı olur musun

Canım delam ben tüp bebek yaptırdım şu an gebeyim 110 kiloyum sen nasıl kiloverdin bana yardımcı olur musun
Merhaba canim, oncelikle gebeligin hayirli olsun 🥰
Ozel bisey yapmadim kilo vermek icin istahim yoktu ve bulantim vardi ilk baslarda o yuzden kilo verdim. Daha sonrasinda istahim acildi baya yiyordum ama yinede kilo vermeye devam ettim. Nasil oldu nasil verdim hic bilmiyorum ama bilerek yaptigim birsey degildi o yuzden yardimci olamicam maalesef 🥺🥺

Back
X