- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 38
LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
2 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
Bu turda Esma okuyalım Kızlar . Ya semi esmasının anlamı şöyle : Her şeyi işiten, kullarının niyazını kabul edendir . Zikir adedi ise 180 . Kızlar Esma hızlı ilerliyor ve adedi de az bu yüzden herkes sıradaki üye için 180 adet Esma çeksin okuyan okuduğunu bana bildirsin. Böylelikle bende isminin karşısına okuduğunu yazayım listeyi hızla tamamlayıp bir sonraki üyeye geçelim. Allah sesimizi duyup dualarımızı kabul etsin inşallah
DUA SAHİBİ : TUĞÇE
DUA:Allahım sen afrinde görev yapmakta olan eşime ve onun arkadaşlarına yardımcı ol , artık kimsenin burnu bile kanamadan operasyonu başarı ile tamamlasınlar sağlıkla bir an önce evimize dönelim.Eskiden olduğu gibi evinizde sağlıklı mutlu huzurlu olalım. Allahım sen beni korkularımla sınama yalvarıyorum herşey sağlıklı bir şekilde bir an önce bitsin. Allahım sen dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle amin.
C cansu_tr 180
miyomim
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
@plojovic
durkan 180
tuce_tuce
A aselatilgan 180
@yumiti 180
Hanimkoylununhanimi [/USER]
Listeyi tamamlamış oldun öyle değil mi Allah kabul etsin10-11-12 sıradaki arkadaşlara da okudum Allah kabul etsin inşallah
Evet çok şükür tamamladım canım. Allah kabul etsin inşallahListeyi tamamlamış oldun öyle değil mi Allah kabul etsin
Bu liste çok uzadı bende yoruldum biraz açıkcasıBugün herkes bitirseydi listeyi. Yarın yeni liste yapardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?