12000 ihlas .

LİSTE ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

2 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

DUA SAHİBİ:ASMUNİKAL
DUA: Allahım kalbimi feraha huzura çıkart amin

C cansu_tr mazeretli
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
@denizkaplan 50
Mathildamae 100
plojovic
durkan 150
tuce_tuce 101
A aselatilgan 50
yumiti
Hanimkoylununhanimi 100
Kalan 50

Arkadaşlar doktor hsg için cuma gününe randevu verdi ilk çekindiğim film net değilmiş başka yerde çekinmiştim onu bu filme göre tüplerim tıkalı gözüküyormuş o yüzden tekrar kendisi çekmek istedi umarım yanlıştır benim içün dua edin olurmu çok endişeliyim bugün gece abdestimi alırım heralde

50 taneyi alıyorum liste tamamlandı kızlar herkesin ağzına sağlık . Ben biraz dinlenmek istiyorum o yüzden yeni listeye başlayamıyorum kızlar .

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

DUA SAHİBİ:ASMUNİKAL

C cansu_tr mazeretli
miyomim 100
M mer_4260 100
4 45blkr 100
@denizkaplan 50
Mathildamae 100
plojovic
durkan 150
tuce_tuce 151
A aselatilgan 50
yumiti
Hanimkoylununhanimi 100
Kalan 0
LİSTE TAMAMLANDI ALLAH KABUL ETSİN

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.

DUA SAHİBİ: cansu_tr

@cansu_tr mazeretli
@miyomim
@mer_4260
@45blkr
@denizkaplan
@Mathildamae
@plojovic
@durkan
@tuce_tuce
@aselatilgan
@yumiti
@Hanimkoylununhanimi
_asmunikal_ 101

Canlar kimler devam ediyor listeye

Hanımlar ben 2 gündür bursadaydim o yüzden nete giremedim ama okuma pek devam etmiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…