Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin canımmm çook teşekkür ederim Allah razı olsunAllah gonlundekinden daha guzel ve hayirli bir is nasip etsin insAllah canim.
Seve seve gelirim kuzum :)))Mazeretin bitince siddetle buraya çağırıyorum seni :)
kişi başı 200 tane canım kalandan düşüceksin hızlı cevap olsun diye ben veriyim dedim :))@canst_tr kalan usulümü okunuyor, herkese eşitmi sayı veriliyor .
Teşekkür ederim canım sağolasın.kişi başı 200 tane canım kalandan düşüceksin hızlı cevap olsun diye ben veriyim dedim :))
Olur katilirim cnim
Listeye ekliyorum şimdilik biz sayıyı paylastirmistik bı miktar alıp sayıdan düşersin canımOlur katilirim cnim
Okurum canim :)Dil-i bitab canım sana sormadan 100 tane ihlas yazdım ama okuyamazsan ben okurum
eliif92
durkan
yorgun anneanne
C ChillOutt
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ mazeretli
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
Hanimlardurkan için baslayabiliriz duasını yazınca . Bu arada liste için hepinizden yardım istiyorum her gün müsait olup giremeyebiliyorum müsait olan arkadaşlardan listeyi düzenlemelerini rica ediyorum
Kac adet okuyacağız canimeliif92
durkan
yorgun anneanne
C ChillOutt
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ mazeretli
Dil-i bitab
K Khvekokusu20
Hanimlardurkan için baslayabiliriz duasını yazınca . Bu arada liste için hepinizden yardım istiyorum her gün müsait olup giremeyebiliyorum müsait olan arkadaşlardan listeyi düzenlemelerini rica ediyorum
Kac adet okuyacağız canim