12000 ihlas .

C cansu_tr . Kuzum ben anlamadim herkese topluca mi okuyoruz oyleyse hepimiz basindan beri neden gelip bildirim yapiyoruz. Hepimiz sirasi gelen arkadas icin okuyabildigimiz kadar okuyoruz. Kendi duamiz nasil ki hemen bitsin istiyoruz o dusunceyle okuyabildigimiz kadar okuyoruz. Sayi gozetmeksizin. Biz de mi hata anlamadim! Oylseyse sayi belirleyelim madem bundan sonraki liste icin sanirim normali bu olacak bir el at buralara kuzum :)

C cansu_tr . Canim yeni liste yapilirsa ben musait olamayacagim bu ara onun icin yokum. Kimsenin hakkina da girmek istemem. Okumam bitince koseye cekilmek de benlik bir sey degil onun icin yokum.

Sanırım öyle haklısınız insanlar tuhaf anlamak güç

eliif92 175
yorgun anneanne 165
C cansu_tr 165
Tavuk_suyu_ 165
Dil-i bitab 165
kedisevgisi mazeretli
A almasy 165
durkan PASİF ( annesi rahatsız diye pasife aldım )
Dua sirasi @eliif92 arkadaşımızda .
Arkadaşlar @almasy arkadaşımıza haksızlık yapıldı benim 2 gündür hastane işlerim vardı çok ilgilenemedim @almasy hakkını helal et lütfen kendimi suçlu hissediyorum . Eğer iki kişiye bildirim yapmayani listeden çıkarıyorum lütfen beni uyarın. Dua sahibi 10 tane fazla okuyacak yeni listemiz hayırlı olsun . Lütfen kendinize dua okunduğunda nasıl davranılması gerektiğini istiyorsanız öyle davranin vicdanınızla yaklaşın .

Benim hakkım herkese helal olsun. Benim sıram geldiğinde okunmadı diye üzülmedim hiç. Mümkün olsaydı okunurdu ben eminim.
Ben eliif92 arkadaşımız için payıma düşen 165 ihlas okudum. Allah kabul eder inşaallah.

Abla seni yeni arkadaş da eklerim istersen şimdi sayıyı paylastirdim okuyan olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…