- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Herkesin niyetine 100 er tane okudum.Sen okuyup bildirirsin canım
Ben kendime kalan 500 ü okudum. Kalan 0 (sıfır).eliif92
durkan Annesi Zeynep hanım hastanede olduğu için mazeretli yazıyorum dualarinizi esirgemeyin lütfen
yorgun anneanne
C ChillOutt
C cansu_tr 100
Tavuk_suyu_
Dil-i bitab 100
K Khvekokusu20
kedisevgisi
A almasy
Kalan 800
Dua sirasi A almasy arkadaşımızda .
Sanırım öyle haklısınız insanlar tuhaf anlamak güçC cansu_tr . Kuzum ben anlamadim herkese topluca mi okuyoruz oyleyse hepimiz basindan beri neden gelip bildirim yapiyoruz. Hepimiz sirasi gelen arkadas icin okuyabildigimiz kadar okuyoruz. Kendi duamiz nasil ki hemen bitsin istiyoruz o dusunceyle okuyabildigimiz kadar okuyoruz. Sayi gozetmeksizin. Biz de mi hata anlamadim! Oylseyse sayi belirleyelim madem bundan sonraki liste icin sanirim normali bu olacak bir el at buralara kuzum :)
Benim hakkım herkese helal olsun. Benim sıram geldiğinde okunmadı diye üzülmedim hiç. Mümkün olsaydı okunurdu ben eminim.eliif92 175
yorgun anneanne 165
C cansu_tr 165
Tavuk_suyu_ 165
Dil-i bitab 165
kedisevgisi mazeretli
A almasy 165
durkan PASİF ( annesi rahatsız diye pasife aldım )
Dua sirasi @eliif92 arkadaşımızda .
Arkadaşlar @almasy arkadaşımıza haksızlık yapıldı benim 2 gündür hastane işlerim vardı çok ilgilenemedim @almasy hakkını helal et lütfen kendimi suçlu hissediyorum . Eğer iki kişiye bildirim yapmayani listeden çıkarıyorum lütfen beni uyarın. Dua sahibi 10 tane fazla okuyacak yeni listemiz hayırlı olsun . Lütfen kendinize dua okunduğunda nasıl davranılması gerektiğini istiyorsanız öyle davranin vicdanınızla yaklaşın .
Ağzına yüreğine sağlık canım benimBenim hakkım herkese helal olsun. Benim sıram geldiğinde okunmadı diye üzülmedim hiç. Mümkün olsaydı okunurdu ben eminim.
Beneliif92 arkadaşımız için payıma düşen 165 ihlas okudum. Allah kabul eder inşaallah.
Abla seni yeni arkadaş da eklerim istersen şimdi sayıyı paylastirdim okuyan olmuştur belkiHayırlı akşamlar arkadaşlar bu gün ben eve geldim sırası geçen arkadaşlarımız için
K Khvekokusu20 için:150
kedisevgisi için:150
A almasy için : 150 İhlas okudum.
Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah.
Hakkınızı helal edin
Tamam canım, ben müsait iken okumak istedim. Bundan sonra inşallah daha düzenli okurum.Abla seni yeni arkadaş da eklerim istersen şimdi sayıyı paylastirdim okuyan olmuştur belki
Kedisevgisinin duası bitti Elif'in duasına geçtik abla yanlışlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?