- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
merhaba canım ne zaman alıcaksın bizi listeyedurkan
C cansu_tr
Tavuk_suyu_
kedisevgisi
A almasy
stanki
Edanur86
Snigurucka
Butterfly465
A Adelka
birumut58
mavibahar100
Listeye yeni katılacak arkadaşlar takipte kalın lütfen
Canim sıra bana geldi sanirim duam "En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evladimin olması"durkan 125 adet
C cansu_tr 125 adet okudu mazeretlendim
Tavuk_suyu_ 125 adet
kedisevgisi 125 adet
A almasy 125 adet okudu
stanki 125 adet okudu
Edanur86 125 adet okudu
Snigurucka
Butterfly465 mazeretli
A Adelka 125 adet
Edanur86 arkadaşımızın duasına geçtik
Adım SEVİM
Duam:
Rabbim bana en kısa zamanda salihlerden,sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Liste başa döndüğü zaman canımmerhaba canım ne zaman alıcaksın bizi listeye
Benim mazeretim 7 gün sürüyor malesef, 2 gün kaldı, bitince yine bildirim yaparım İnşAllahButterfly465 mazeretin ne zaman bitiyor canım
Tamam canımBenim mazeretim 7 gün sürüyor malesef, 2 gün kaldı, bitince yine bildirim yaparım İnşAllah
Allah hakkınızda hayırlı sağlıklı güzellikler nasip etsin.Canlar bugün doktora gittim tiroiti dusurmustum ilaçla şimdi insülin testi yaptıracağım daha sonra yumurta takibi yaptırıp çatlatma ignesi olacağım 3 gün klomen kullanacağım ve inofolic kullanacağım bakalım hayırlısı Rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah
Inşallah canım Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hepimizin kucaklari dolsun inşallahCanlar bugün doktora gittim tiroiti dusurmustum ilaçla şimdi insülin testi yaptıracağım daha sonra yumurta takibi yaptırıp çatlatma ignesi olacağım 3 gün klomen kullanacağım ve inofolic kullanacağım bakalım hayırlısı Rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah
Canlar bugün doktora gittim tiroiti dusurmustum ilaçla şimdi insülin testi yaptıracağım daha sonra yumurta takibi yaptırıp çatlatma ignesi olacağım 3 gün klomen kullanacağım ve inofolic kullanacağım bakalım hayırlısı Rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?