Emin değilim herkes farklı söylüyor kimi okunur diyor kimi okunmaz diyor kimi besmele bile çekilmez diyor o zaman yemeğe oturunca da mazeretliyken besmele cekmeyelim . Listeye başladığımızdan beri mazeretli olanlar okumadi öyle kalsın canım . Kimsenin aklında soru işareti kalmasın . Seni anlıyorum okuyayım diyorsun ama böyle olsun olur mu canım benimcumartesi biter canım, şey soracaktım adetli iken okunamadığına emin misiniz? ben kuran kursuna gittiğimde hocamız ayetel kürsi hariç diğer kısa sureler okunur demişti.
sıkıntı yok benim için, öyle olsun.Emin değilim herkes farklı söylüyor kimi okunur diyor kimi okunmaz diyor kimi besmele bile çekilmez diyor o zaman yemeğe oturunca da mazeretliyken besmele cekmeyelim . Listeye başladığımızdan beri mazeretli olanlar okumadi öyle kalsın canım . Kimsenin aklında soru işareti kalmasın . Seni anlıyorum okuyayım diyorsun ama böyle olsun olur mu canım benim
Senin mazeretli olduğunu bilmiyordumBenimde yarın öglene biter inşallah
Yok canım mazeretli degilim okumam yarına biter inş dedimSenin mazeretli olduğunu bilmiyordum
Al benden de o kadar liste düzenlemek işkence oldu her defasında herkesi tek tek etiketlemek zorunda kalıyorum diğer türlü kopyala yapıştır yapınca hata oluyorC cansu_trderin sularda icin okudum.
Rabbim kabul etsin.
Forumu berbat ettiler. Hic foruma giresim gelmiyor.
Ben mazaretliyim ne yazık ki.Genişletmek için tıkla...
Yok canım okuma paylasiriz arkadaşlarlaBen mazaretliyim ne yazık ki.
Bununla birlikte okunacak arkadaşımız için mahsuru yoksa okuyabilirim.
Bazı hocalar cevaz veriyor.
Nasıl yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?