- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Paylaşalım canımAydassa arkadaşımızın cenazesi varmış o sebepten okuyamamış rica etsem aramızda paylaşabilir miyiz 125 adeti
50 de ben aldım kalan 2550 okurum kalan 75
Kizlar bu ay tup bebek yontemiyle hamile kaldm..saglikla kucagima almayi istiyorum insallah..niyetlerinizi o sekilde yaparsaniz ck sevinirim..okuyan herkesten Allah razi olsun simdiden..@ C cansu_tr 143
derin sularda mazeretli
durkan 143
U Umithepvar 143
tugce0640 mazeretli
K Khvekokusu20 143
stanki 143
A Ayas19 143
ftemiz 142
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımız da
Okudum. Allah sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin.@ C cansu_tr 143
derin sularda mazeretli
durkan 143
U Umithepvar 143
tugce0640 mazeretli
K Khvekokusu20 143
stanki 143
A Ayas19 143
ftemiz 142
Okudum Allah kabul etsin inşallah@ C cansu_tr 143
derin sularda mazeretli
durkan 143
U Umithepvar 143
tugce0640 mazeretli
K Khvekokusu20 143
stanki 143
A Ayas19 143
ftemiz 142
okudum, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Kizlar bu ay tup bebek yontemiyle hamile kaldm..saglikla kucagima almayi istiyorum insallah..niyetlerinizi o sekilde yaparsaniz ck sevinirim..okuyan herkesten Allah razi olsun simdiden..
Benim sayımı okur musun ben mazeretlendim canım
Elbette...Benim sayımı okur musun ben mazeretlendim canım
Teşekkür ederim canımElbette...
gözün aydın canım darısı bana inslahhKızlar bir haber de benden gelsin ozaman :) bende hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükürRabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah hayırlısı ile en kısa zamanda nasip olsun canımgözün aydın canım darısı bana inslahh
Çok sevindim canım Rabbim.kucagina almayı nasip eder inşallahKızlar bir haber de benden gelsin ozaman :) bende hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükürRabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?