ağzına sağlık canimU Umithepvartugce0640 kızlar sizin için okudum bitirdim biraz gecikmeli oldu kusura bakmayın mazeretim bitmemisti daha sayı aldığımda
Cnm kusura bakmayin beni listeden cikarabilirmisiniz..kanamalarim oluyor bu aralar kendimde degilim ve bu sekilde okursam ben raahat edemeyecegim..kusura bakmayin hepinizden ozur diliyorum..diger fatiha grubundanda cikarirsan sevinirim cnm.insallah gecince tekrar gelicem alirsaniz kuzumU Umithepvar canım sen.kaldin bekliyoruz rica ediyorum
50 aldım,kalan 50.U Umithepvar arkadaşımız okuyamamış onun sayısını paylaşıp yeni kişiye geçelim inşallah. Bu ara o kadar yoğunum ki siteye sürekli giremiyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin geç kalıyorum bu ara herseye . 143 okunmamış sayı vardı 43 aldım kalan 100
Canım İsmim Büşra duam saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak bu şekilde okunursa sevinirimC cansu_tr 167
derin sularda 167
durkan mazeretli
tugce0640 167
K Khvekokusu20 165
stanki 167
ftemiz 167
Dua sırası K Khvekokusu20 arkadaşımızda
Bu ara çok ilginemiyorum listeyle nolur hakkınızı helal edin
Sende böyle dua eder misin canım
Sizin için bu şekilde niyet ederek 167 adetCanım İsmim Büşra duam saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak bu şekilde okunursa sevinirim ♥
Allah tez zamanda sana hayırlı bir erkek evlat versin inşallah.Canım İsmim Büşra duam saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak bu şekilde okunursa sevinirim ♥
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizdenAllah tez zamanda sana hayırlı bir erkek evlat versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?