Aaaaa koştum geldim kızlar bana gelmişiz hiç bakmamıştım çok şaşırdım.Tuce nin duasini tam bilmiyorum arkadaslar bildigim esi afrinde onun icin ister sanirim gelince yazar kendisi
tuce_tuce
Herkesi alintilayamadim allah razi olsun. Agziniza yüreğinize sağlık. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Haklarınızı helal edin.LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 KEVSER OKUMASI
DUA SAHİBİ: DURKAN (DURSUN)
DUA:
Öncelikle vatanımızı rabbim içerden ve dışarıdan gelen bütün tehlikelerden korusun güvenlik güçlerinin yardımcısı olsun.
Aileleremize birlik, dirlik, huzur, düzen, bedenimize sağlık versin
Helal kazançımıza haram karışmasın,
C cansu_tr
evTik
miyomim
M mer_4260
4 45blkr 100
@pkzz131
@denizkaplan50
yumiti
O Ozzgeee 150
@Mucizeolsakeske220
Mathildamae
plojovic
stanki
durkan
tuce_tuce
KALAN:350
Canm Allah kavuştursun sağlıkli sıhhatli Rabbim hepsine yardım etsin onları korusun evlerine yuvalarına ailelerine bıranonce sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinEşim afrin görevini tamamlayıp sağlıkla sıhhatle bir an evvel evimize dönsün. Eski çok mutlu günlerimize dönelim artık bu son olsun. Allahım bana hayırlı bir iş nasip etsin. Eşimle evimizde sağlıklı mutlu huzurlu olalım . Afrin vatana millete hayırlı olsun emekler ziyan olmasın. Ayrıca şehitlerimiz ve aileler için bol bol dua edelim ve bu konuya duyarsız kalmayalım tüm dua arkadaşlarımın dualarını kabul et allahım herkesin ağzına sağlık şimdiden kızlar
Amin canım İnan çok zor günler geçiriyoruz dualara inanılmaz ihtiyacımız varCanm Allah kavuştursun sağlıkli sıhhatli Rabbim hepsine yardım etsin onları korusun evlerine yuvalarına ailelerine bıranonce sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?