- 26 Ocak 2018
- 426
- 523
- 103
- 38
LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI
DUA SAHİBİ: MER_4260
DUA:
C cansu_tr
@miyomim
M mer_4260
4 45blkr
@pkzz MUAF
@denizkaplan
yumiti
@OzzgeeePASİF
@Mucizeolsakeske
Mathildamae
@plojovic
stanki 201
durkan
tuce_tuce
KALAN: 800
merhaba hoşgeldin ekledimİyi geceler bende olmak istiyorum bu hayırlı işte bende bi bebeğim olsun istiyorum sağlıklı sıhatli benide ekleyebilir misiniz?
Canim kusura bakmayın akşam giremedimmerhaba hoşgeldin ekledim
Allah senden razı olsunCanim kusura bakmayın akşam giremedim
Duam
Celal kızı merve
Allah im şu an vatani görevini yapmakta olan askerlerimizi koru onların sağ salim ailelerine kavuşmasını nasip et . Harekattaki askerlerimizr yardım et sehidlerimize de en güzel mekanını nasip et. Amin .
Ben de 50 tane okumuştum ama listede ismimin yanında göremedimLİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI
DUA SAHİBİ: MER_4260
DUA
Celal kızı merve
Allah im şu an vatani görevini yapmakta olan askerlerimizi koru onların sağ salim ailelerine kavuşmasını nasip et . Harekattaki askerlerimizr yardım et sehidlerimize de en güzel mekanını nasip et. Amin .
C cansu_tr 150
miyomim
M mer_4260
4 45blkr 100
@pkzz MUAF
iki prensesin annesi
yumiti
O Ozzgeee PASİF
@Mucizeolsakeske 200
Mathildamae 50
plojovic 50
stanki 201
durkan 100
tuce_tuce 100
A aselatilgan MUAF
KALAN: 0
ALLAH KABUL ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?