12000 ihlas .

100 tane aldım kalan 450

LİSTE KİSİ ALIMINA SON 8 KISI KALA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
1001 İHLAS OKUMASI

DUA SAHİBİ: PKZZ
DUA.

C cansu_tr 50
miyomim 50
M mer_4260
4 45blkr
Tavuk_suyu_ MUAF ESMA okudu
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske
Mathildamae 100
plojovic 51
stanki
durkan 100
tuce_tuce 100
A aselatilgan MUAF
yumiti 100
O Ozzgeee PASİF
KALAN: 450

Son düzenleme:
Kizlar duam , esimin islerinin duzelmesi bol kazancinin olmasi ve kpss yi kazanip atanmak.
Okuyan herkesten allah razi olsun. Agzin8za yureginize saglik.

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

1001 İHLAS OKUMASI

DUA:Allahım eşimin işleri düzelsin hayırlı bol kazançlar sağlasın , hayırlısı ile KPSS yi kazanıp hayırlı bir işe yerleşeyim.

C cansu_tr 50
miyomim 50
M mer_4260
4 45blkr
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske
Mathildamae 100
plojovic 51
stanki
durkan 100
tuce_tuce 100
A aselatilgan MUAF
yumiti 100
O Ozzgeee PASİF
KALAN: 450

1001 İHLAS OKUMASI

DUA:Allahım eşimin işleri düzelsin hayırlı bol kazançlar sağlasın , hayırlısı ile KPSS yi kazanıp hayırlı bir işe yerleşeyim.

C cansu_tr 50
miyomim 50
M mer_4260 100
4 45blkr 100
iki prensesin annesi 50
@Mucizeolsakeske
Mathildamae 100
plojovic 51
stanki 100
durkan 100
tuce_tuce 100
A aselatilgan 100
yumiti 100
O Ozzgeee PASİF
KALAN: 0
ALLAH KABUL ETSİN

1001 İHLAS OKUMASI

DUA SAHİBİ: DENİZKAPLAN
DUA:

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr 100
Tavuk_suyu_ MUAF
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske
Mathildamae
plojovic
stanki
durkan
tuce_tuce
A aselatilgan
yumiti
O Ozzgeee PASİF
KALAN: 1001

Arkadaşlar benim için 22 sine kadar Yasin suresi okuyabilir misiniz bir tane bile okusanız benim için iyi bi bebeğim olsun istiyorum ismim merve dileğimin kabulü için niyetlerseniz sevinirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah https://www.kadinlarkulubu.com/foru...olabilir-misiniz.1054782/page-2#post-54892989
Bu topiğe okursanız eğer bu topiğe okutabileceğiniz sayıyı yazarsanız beni çok mutlu edersiniz Allah razı olsun şimdiden

1001 İHLAS OKUMASI

DUA SAHİBİ: DENİZKAPLAN
DUA:

C cansu_tr
miyomim
M mer_4260
4 45blkr MUAF ESMA OKUDU
Tavuk_suyu_ MUAF
iki prensesin annesi
@Mucizeolsakeske
Mathildamae
plojovic
stanki
durkan 101
tuce_tuce 100
A aselatilgan
yumiti
O Ozzgeee PASİF
KALAN: 800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…