125 günde 29 kilo vermeye!!!

regl döneminde geçici şişlik oluyor vücutta.
vücut su tuttuğu için tartıda 1-1,5 kilo fazla çıkabiliyorsun. bende genelde 1 kilo fark ediyor ama geçici bir durum olduğu için önemsememek lazım :)
ben de regl dönemindeyim ve en büyük problem tatlı isteği!! artık birçok meyve tezgahlarda yerini aldı, ben de meyve yemeye çalışıyorum rafine ürünler yerine ama bazen kaçamaklar oluyor tabi :1:

regl döneminde geçici şişlik oluyor vücutta.
vücut su tuttuğu için tartıda 1-1,5 kilo fazla çıkabiliyorsun. bende genelde 1 kilo fark ediyor ama geçici bir durum olduğu için önemsememek lazım :)
ben de regl dönemindeyim ve en büyük problem tatlı isteği!! artık birçok meyve tezgahlarda yerini aldı, ben de meyve yemeye çalışıyorum rafine ürünler yerine ama bazen kaçamaklar oluyor tabi :1:

teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) ben birazcık şanslıyım sanırım tatlı isteği hiç olmuyo regliyken :) hatta hiçbirşey yemek istemiyo canım :)

125 gün gerçekten büyük hedef ama neden olmasın diyorum inşallah olacak :) Aslında bu kararımı destekleyen en önemli olayı anlatayım sizlere :) Arkadaş ortamımıza yeni bir çocuk girdi kendini beğenmişin teki yakışıklı olsa hadi neyse ama gerçekten değil :) hatta dalga geçiyorduk kızlarla :) iki gün önce yine beş altı kişiydik ben muhabbetten kopuktum dalmışım onun yüzüne bakarak oda hoşlandığımı sandı dengesiz :) birden bu çocuğun bana zayıfla da görüşelim dediğini duydum ve kendime geldim bi anda ve direk cevabı yapıştırdım 'sence zayıflasam sana sıra gelir mi?' dedim :) tabi laf gediğine oturdu gülüşmeler kahkahalar :)) çevrem çok geniş arkadaşlarım her zaman sen olmadığında gülemiyoruz derler muhabbetimi severler :) ama artık hakkımda sempatik şirin denmesinin yanında güzel ve çekici de denilmesini istiyorum o yüzden bitiş tarihini okulun başlangıcı seçtim olay budur :)

maşallah sana canım azminden dolayı tebrik ederim

yalnız sporu sevmiyorum yazmışsın sporsuz sadece diyetle bu kadar kiloyu veremezsin versen de vücudun sarkar

bence youtube dan "leslie sensone" ın videolarını bul 2 mil lik olanı yapsan bile yeter (yarım saat)

çok eğlenceli sadece yürüyorsun ve bazı egzersiz hareketleri yapıyorsun

başarılar dilerim

tebrik ederim canım regl öncesi bile kilo vermişsin bu çok iyi, çünkü bu dönem ödem gelişir vücutta, reglin bittiğinde 1 kilo daha vermiş olacaksın kendiğinden..

maşallah sana canım azminden dolayı tebrik ederim

yalnız sporu sevmiyorum yazmışsın sporsuz sadece diyetle bu kadar kiloyu veremezsin versen de vücudun sarkar

bence youtube dan "leslie sensone" ın videolarını bul 2 mil lik olanı yapsan bile yeter (yarım saat)

çok eğlenceli sadece yürüyorsun ve bazı egzersiz hareketleri yapıyorsun

başarılar dilerim
canım benim öncelikle yorumun için teşekkür ederim bakıcam videolara :) ben dans ederek ter atmayı daha çok seviyorum ama tabiki bazı bölgeleri çalıştırmak için sporda şart teşekkürler :)

günlüğümü biraz ihmall etmiş bulunuyorumm ama diyetimi aslaaa :)) nerdeyse hiçbir şey yemiyorum hafiflediğimi hissediyorumm bol su bol bol su içiyorum günlük :) aç yatıyorum ama reglim henuz bitmedi bu yüzden tartılmıyorum günlük perşembe günü tartılıcam umarım yetmişli kilolara düşmüş olurum :)))

günlüğümü çok ihmal ettim farkkındayım ama ciddi anlamda yoğun bir sınav dönemini atlattım ve tatildeyim :) akşam daha ayrıntılı yazıcağım elimden geldiğince dikkat ettim şuan 78 kiloyum :) artık ihmal etmeden hergün bildirim yapacağım :)

öncelikle tekrar merhaba bir ayı geçti sanırım bu yoğun dönem ama aslında tam olarak uygulayamadığım için yazmama taraftarı oldum sınavlar girince araya uyku düzeni herşey değişti ama ben yine de yasaklarıma uydum ekmek makarna vs. yemedim. sadece sporu yani dans etmeyi aksaktım o kadar şimdi ailemleyim iki gÜndur sabahları çok hafif bir kahvaltı yapıyorum gün içinde iki litreye yakın su tüketiyorum ve akşam saat altıyı geçmeden sadece anayekmekten iki kaşık yiyorum altıdan sonra yatmadan önce bir yeşil çay içiyorum sadece bugü ikinci gün bakalım seksenin altına düştüğüm için devamı gelicek inanıyorum her cuma kilo bildirimi yapıcam şimdilik bu kadar :)))

aa bide unutmadan saat sekizde odama çekilip kanter içinde kalana kadar dans ediyorum bir saati buluyo sonra soğuk bir duş alıyorum. böyle giderse daha erken bile ulaşabilirim hedefime :))

Son düzenleme:
hey arkidiş 125 güne ben varım ama bayadan beri pek kimse kalmamış yahu yalnızmıyım hu hıımmm 125 gün boyunca hergün yediklerimi yazımda ben cirit atım şu topikde ben yarın başlıyorum o zaman şöyle yapıcam ben
sabah 1 kase nesfit sütlü sonra yeşil çay tarçınlı 1 meyva 1 veya 3 galeta 1 kase yoğurt yada peynit sarımsak çayı tabiki sarımsağı yutulmuş şeklinde 1 saat oynama hoppa şeklinde akşamda 1 de 1 saat yürürsem süper olur 1 kase tarhana çorbam tavuğum köftem yeşil salatam en geç akşam 6 buçuk olsun hadi sonra akşam sarımsak çayı sarımsakları yutulma suretiyle birde 3 tapır suluğu kadar su içsem süper olur suluğum 750 ml bu arada bekle topik yarın gelecem ben

heyyy topik bugün 1inci günümüz 1 kase nesfit gibi bişey bimden aldım tadı enfes heh işte ondan yedim saat 11 gibi yedim şimdi kahve zamanı şu sultanın kahveden içimde fatihe bi yürim şöyle bi saat bana yeter pazara uğrım gelince 1saat belki kıvırırım belki kıvırmam ruh durumuma bağlı

naber topik nassın bakem :16: kahveden sonra 2 saatlik yürüyüş yaptım 1 kupa bardağı çorba içtim 18:30 gibi çorbadan önce az peynir yedim 1 yemek kaşığı nohut yedim ve kırmızı et yedim yarım saat sonra sarımsak yutup zencefil kaynatıp içtimsarımsak çayı oldu içimde saat akşam 20de 1 mandalin arada 1 tapır suyum içtim 2 inci tapırdayım tapırı 3 lücem akşam kahve içicem ablam gelcek kahve içmesine ailerleyen saatlerde yeşil çay bol tarçınlı ve sarımsak çayıda içerim gün biter topikcim 1 günüm böyle biter belki 1 meyva yiyebilir canım topikcimim

Back
X