13+3 bebisim

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
20161225_233021.webp kizlar bu benm bebegim ama nubu belli degil demi anlamiyorum sizin tahmininiz var mi

Dr bisey diyemem dedi sadece boyu uzunmus belki o yuzden erkek olabilir dedi ne olursa olsun yeterki sagliklik olsun annesinin kuzusu
tabii canmm önemli olan sağlığı ben suratından tahmn yürütyrm genlde.. cinisyet tahminleri hep heyecandan işte öğrenene kdr bu heyecan merk oluyoo :D

tabii canmm önemli olan sağlığı ben suratından tahmn yürütyrm genlde.. cinisyet tahminleri hep heyecandan işte öğrenene kdr bu heyecan merk oluyoo :KK70:
Aynen bnm bir oglum var yanaklarindan oper acaba kardesi ne olucak die merak ediyorum cinsiyet gercekten onemli degil ogluma kardes olur iler de 2 erkek sirt sirta verirler rabbim nasip ederse kizda olursa sevinirim ama degisiklik olur hep pipi mi gorucez yaaa :KK48::KK48::KK48:

Aynen bnm bir oglum var yanaklarindan oper acaba kardesi ne olucak die merak ediyorum cinsiyet gercekten onemli degil ogluma kardes olur iler de 2 erkek sirt sirta verirler rabbim nasip ederse kizda olursa sevinirim ama degisiklik olur hep pipi mi gorucez yaaa :KK48::KK48::KK48:
hayırlısı olsunn canım inş kız olur o zmn gönlüne göre versinn Rabbim :)

Back
X