13+3 bebisim

Yok ya bn oldum olasi balik etliydim bogaz durmuyoki 30 kilo almistim oglumda 25 gitti ama simdi bakalim kacla bitiricez suan icin ilk zmn verdiklerimi aldim 1.5 kilocuk o kadar
komple vermişssin ya işte cnaım 25 kilo vermk az mı :) ben şu ana kadr 8 kilo aldımm hiç de kısmadım kendimi yemektenn ki oldum olası da zatn herşeyi yerimm kısamam hiç :D

komple vermişssin ya işte cnaım 25 kilo vermk az mı :) ben şu ana kadr 8 kilo aldımm hiç de kısmadım kendimi yemektenn ki oldum olası da zatn herşeyi yerimm kısamam hiç :KK70:
Ayy evet az degil ama 100 le doguma girdim 68 le hamile kalmistim bunda ilk zmnlar cok bulantim oldu 3 kilo verdim 1.5 geri aldim bulantilar gitti sukur bogaz acildi surekli karnim ac bide agzkmdaki tadi sevmiyorum die seker yiyorum arada
Aman bosver ye gitsin sonradan gercekten istesen veriliyo bunda da takmiycam ama dr lar sinir ediyo insani orasi gercek

Ayy evet az degil ama 100 le doguma girdim 68 le hamile kalmistim bunda ilk zmnlar cok bulantim oldu 3 kilo verdim 1.5 geri aldim bulantilar gitti sukur bogaz acildi surekli karnim ac bide agzkmdaki tadi sevmiyorum die seker yiyorum arada
Aman bosver ye gitsin sonradan gercekten istesen veriliyo bunda da takmiycam ama dr lar sinir ediyo insani orasi gercek
doktorlarıı boşver canımm sen valla bnde takmıyrmm hiççç napalımm yanii kısınca da olmuyoo benm haftam önden gidiyor şu an fazla beslemişimm kuzuyu :D

Back
X