Bebek Beslenmesi 13 aylık bebek anneleri..kaç ögün yediriyorsumuz?neler yiyor?paylasalim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
rica ederim arkadaşım tavuk mevzusunda çok fazla şey söylendiği için ben yedirmiyorum antibiyotik kullanıldığı falan ne yiyecek bu bebekler ya o ilaçlı bu gdolu aman ya

haklısın valla benım kı zaten agzını sadece aglamak ıcın açıyo ne yedırecem ben bu kızıma yaaaa

haklısın valla benım kı zaten agzını sadece aglamak ıcın açıyo ne yedırecem ben bu kızıma yaaaa

sizin kızınızda benim oğlum gibi 14 aylık oğlum bu aralar çok iştahsız dişte çıkarmıyor bu aralar diştendir desem ağlama krizleri geçiriyor resmen bütün gün yemese acıkmıyor 2yaş sendromu desem daha erken çok üzülüyorum normale ne zaman dönücez acaba sizin kızınız nasıl bu aylar böyle mi oluyor acaba

anne sütü belli bir aydan sonra kilo alımını etkilemez lakin hastalıklara karşı ıyı bir kalkan olur bebeğimiz istedigi sürece verılmesi uygundur.Bu benım şahsi düşüncem.benımde 14 aylık erkek evladım var ve 14 kilo civarında.kız cocukları her zaman boy ve kılo olark gerıden gelırler bu normal bişe eger doktorda herhangi bir eksıklıgının oldugunu sölemıorsa korkulacak bişe yok.bıkmadan yenı tatlar deneyın mutlaka bişi sevecktr patatesi genelde sevıo her cocuk denenebilir..ama en onemlıler süt,peynir,yoğurt,meyve,su bol bol su arkadaslar 2 gunde bir yumurta artık herseyı rahatlıkla yığebilecek aydalar tabii ufaklıktan alışkınsa cocuk zorlanmazsnz degılse Allah kolaylk versın.

sevgili anneler LÜTFEN AMA LÜTFEN yoğurdunuzu evde mayalayarark verin çocuklarınıza. hazır süt ve hazır yoğurt da neymiş. mayalamak dünyanın en basit işi. ve onun bağışıklık sisteminin gelişmesinde kilit rol oynuyor ayrıcana tuz şeker ve acıdan olabildiğince uzak tutalım bebeklerimizi
zamanı gelince yiycekler zaten yeterince
bari biz koruyalım onları olabildiğince doğal olan içimize sinen şeyler hazırlayalım
ve en önemelisi saptamil captamil bilmemnemillere güvenmeden anne sütü verelim bol bol.
sütüm yetmiyor gelmiyor demeyin canım arkadaşlarım suyu bol içince en az 8 10 bardak su, sütünü ayranını eksik etmeyince, sütünüz olur Allahın izni ile.tabi kompostolar çorbalar da çok etkili

merhaba, ben günde 5,6 öğün yedirmeye çalışyordum ama doktorumuz yanlış olduğun söyledi günde üç öğün arada da sadece meyve vermemizi tavsiye etti

bebeğin mutlaka acıkmasını beklemek gerekiyormuş bir de söylemeden geçemicem tv bebeklerin zihinsel gelişimi çok sakıncalıymış....

benim oğlanda çorba içmiyor hiçbir şekilde.her çeşidini denedim.ama sevmiyor çocuk.bir de soğuk algınlığı geçirdi hafiften.geniz akıntısı falan geçiyor yavaş yavaş.ama hastalıktan sonra huyu suyu değişir derler çocukların.yemek yiyen çocuk yememeye başladı.

aynen ++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…