- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Buarada benim kizim da surekli inleyen surekli uyanan bir bebek. dr bi sure calpol ver dedi yine de vermedim. duzelicek.elbet.
bebegim dis cikarmiyor biliyorum. sadece su aralar inlemeleri huy haline getirdi.konu sahibinin atarax.ı ne kadar saçma ise sizin inleyen çocuğa calpol vermicem inadı da o kadar yanlış. belki diş ağrısı belki bir rahatsızlık bilemezsiniz. tamam uyumuyor die calpol verilmez ama bazı aylarda özellikle diş çıkarma zamanlarında calpol ile çocuk da süreci sakin geçirir.
Neden oluyor bilmiyorum ama bi ara benim oğlum da inliyordu uykusunda..bebegim dis cikarmiyor biliyorum. sadece su aralar inlemeleri huy haline getirdi.
O ilac banada psikiyatri verdi kullandim ama cok uyusturuyo benimde kizim aynen oyle gece uyksu yok asla asla uzun saatler uymaz ben hatirlama boyle gece uyanmadigin fitil var o cok iyi ben onu kullandim ve memnun kaldimmm sende onu kullanmerhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
Ah be canim ayni durumdayiz resmen ya... yasamayan bilemiyor kötü yorumlara takılm.Ayy inşallah yaa inan cevap yazarken ağlıyorum şu an. Günaha da girmek istemiyorum. Hamdolsun sağlıklı. Ama sinirlerim çok bozuldu...
ruya goruyorlar bence de zaten ruyasinda ek cirpan kahkaha atan bir kizim var inlemelerini his girmeye basladim.:)Neden oluyor bilmiyorum ama bi ara benim oğlum da inliyordu uykusunda..
Rüya görüyorlar belki.. Şiddetli bir ağrı olsa ağlar, uyumaz diye düşünüyordum.. Dr da ilaç hiç önermemişti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?