naz ,
her aşamasında kendini çok yıprattın ama kızıcam artık sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 her koşulda sonucun çok iyi geldi ama sen stres yapacak bişi illa buluyosun yapma güzel arkadaşım allahın gücüne gitmesin. kapı gibi ikizlerin yolda , benim değerim 673 idi ikizdi. 500 küsür ile sen de garanti ikizsin. ayrıca ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hemen gideyim istedim bana en az 10 gün -15 gün sonra gel dediler. ben de tabii sabredemedim diye 11. gün gittiydim. amerikan hastanesinin sistemi bu , 2 hafta sonra çağırıyolar. ve de hayır geç değil çünkü sen hamilelik testini 13. gün yaptığında onların takvimine göre 4 hafta hamileisn. 2 hafta sonra yani 6. haftan bitince gel diyor çünkü 1- gebelik kesesi 2- içinde yolk sac ( bebk cekirdegi ) 3- 7. haftaya girdigin icin garantili kalp atışını yani 3 ünü birden tek muayenede görmeyi planlıyolar. burada pek çok arkadaş 5. haftalarda muayeneye gitmiş diye okudum ama kalp atışı uymadan eve döndüler, 1 hafta sonra tekrar gidicem diyolar. sebep bu...
artık stres yapma ve keyfini sür, bu günler geri gelmez, daha bulantı , baş dönmesi vs .. günleri var önünde, onlara kadar neşeyle geçirmen lazım kaydirigubbakcemile3