13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

canım bence bu kişiden kişiye değişiyo ben 12de ameliyata girdim çıktığımda 3bcuktu ve aksam 9da ayağa kalkabildim bünyeyle alakalı benim damarlarım bile ipinceymiş :) doktor bebek iğnesi taktı serumu verirken eehehe :ecrin_bebek:

Sağolun kızlar lütfen benim için de dua edin. İç çamaşırı derken külot vardı da sütyen de var mıydı? Feykbabe sen septorinoplasti mi olmuştun? Ben septorinoplasti olcam, farkı nedir acaba rinoplastiyle arkadaşlar bilen var mıdır?

valla şuan kendimden utandım ama ben o isimleri bilmiyorum benim nefes alma problemim vardı içerdeki sorun yaratan kıkırdağı alıp artı estetik yapıldı bana. kilot duruyor ama sütyeni çıkartıyorlar..

Uyuyan guzele sor cnm
septorinoplasti oldu yanlis hatrlamiosam . Sutyen olmuo cnm bu arada gogsune bisiler takilolar ztn sutyen olmasi mumkun diil

nedenn olmadıı cnm yaaaa neyi var burnununnn benimki daha bantlı yaaa korkuorum bende açılınca karsıma ne cıkıcak die böle güzel duruo ama asıl sonuc acılınca

cnm bilmiorum benim şanssızlığım doktor hatası sanırım ama ufuk bey iyi iş çıkarmıştır eminim bende olmayı düşünüorum ufuk beyin yaptığı her burun süper gördükçe tekrar cesaret geliyor..bende olmayı düşünüorum...resimlerini merakla bekliorum...inş her şey istediğin gibi olur...

albüme ilk gün resimlerimi koydum su alçı cıksın burnumun güzell olduğunu göriim bi bisürü kycamm insallahhh cnmmm kemer mi kaldı düşük mü oldu sorunu ne burnunun

laika bende ameliyat olacağım, tüm hissettiklerimi anlatmışsıın. ben hala gün almaya bile gidemedim ben çok fazla korkuyorum galiba...eyvahedigeldismile

öncelikle gecmis olsun tatlim sende kurtuldun iste bak bide korkuyodun:d
ic camasira gelince benimkisi dehsettt güseldii heheheh aklima gelince yerlere yatiom gülmekden :lepi:

çok geçmis olsun :) atlatmana sevindim :) olmak isteyenler de bosuna düsünmesin. 1 ay önce uykum kaçıyodu simdi güzel bi burunla geziyorum :) aklınızda duracağına olun bir an önce :)

Uyuyan guzele sor cnm
septorinoplasti oldu yanlis hatrlamiosam . Sutyen olmuo cnm bu arada gogsune bisiler takilolar ztn sutyen olmasi mumkun diil

Tamam canım çok teşekkürler. Ya aslında sezeryan oldum daha önce ama yinede korkuyorum işte :SSS

laika bende ameliyat olacağım, tüm hissettiklerimi anlatmışsıın. ben hala gün almaya bile gidemedim ben çok fazla korkuyorum galiba...eyvahedigeldismile

hemen git ve gün al dinle beni baska türlü karar veremezsin .. ama söle de kendi kendineee en azından bi doktorla görüşmüş tasarım yaptırmıs olurum günde alırım amann nolcak o gün gelince girmem olur biterrrrrrrr böle de ve git gün allll .. bosunaa 25 yasıma gelmisim istemediğim bi burunla... yeni burnumuda bilmirum umarım güzeldirrr oda ayrııııı konu dua et benm için güzel bi burun cıksın altından :)

öncelikle gecmis olsun tatlim sende kurtuldun iste bak bide korkuyodun:d
ic camasira gelince benimkisi dehsettt güseldii heheheh aklima gelince yerlere yatiom gülmekden :lepi:

cnm benimm cok cokk sağollll sende desteğinnn içinnnn cok öpüorumm dua et alcının altından güzel bi burun cıksınnnnn:)

Laikacm kötü bi burunla ne kadar makyaj yapsan,saçını başını düzeltsen de mutlu olunamıyacağını çok iyi bildiğim için inan burda sen dahil ameliyat olan herkes için dua ediyorum.Bu arada eklediğin fotografları göremedim arkadaş listene eklersen sevinirim

sana katiliyorum bartuk
ne kadar suslenip puslensende olmuyor
benim icin sart ameliyat olmak
daha guzel bir burunla hersey cok daha guzel olacak ins
benim icin ve tum isteyenler icinnn:enbuyukkk:

canim ben anlatayim.
rinoplasti sadece estetik ameliyat yani sadece estetik gorunum elde etmek icin yapilan ameliyat.
septorinoplasti ise hem estetik gorunum icin hem de burun icindeki egrilikler icin yapilan ameliyat. yani deviasyon+estetik gorunum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…