tatlım aradım doktoru eriyen dikişmiş alınmıcakmıs benmkiler
cnmm alçım alındı bandajlarım cuma çıkıcakk daha şişim bayyaaa yüzüm gözüm indi ama alçı cıkıncaaa böleee narinn kibar görünüodu bikaç saat içinde şişti bayaa endişelenmiorum allahtann. bu siteee sayesindeee okadar bilgilendim kiiii burdaaaa neler yasıcağımı bilmekk cok rahatlatıcı. şiişceğinii bilmeseydimm eyvahh burnumm domates gibi olmus die korkucaktımm:) biraz daha toplanmayı bekliorumm koyucamm resmimi hemencikkk
laika gecmis olsun hayatim bak alcinda cikdi:)) yupppii:)) benim alcim cikdiginda burnumu ciplak hissediyodum hatta bantlara bile o kadar alismisdimki ayrilmak istemiyodum sanki ALLAH korusun bise olucakmis gibi resimlerini bekliyoruzzz bekletme bizlerii muucuksslarr:)) site sayesinde bende as kaldi doktor olucam:kaydirigubbakcemile3
cnmsınn çok sağolllllllllllllllllll cnm benmm iiki varsınn okadar destek oldun ki banaaa su ameliyatı olmamda cesaretlendirenn en önemlii insansınnnn cumaaa yeni resimlerii yollıcammm hemennn çok öpüorum tatlımmmmmmmmmmmmm
darısı başımıza tatlım...eminim bantlar açılınca güzelliğine güzellik katılıcaksüprizzzzz
Laikacım senin korkuların bende de var ben septorinoplasti olcm ankarada doktoruma karar verdikten sonra,inş.istediğin gibi olmuştur.fotolarını görmek isterim.
laika ve feykbabe siz atlattınız sıra bende son 5 gunnnn :))) 6 ekim çarşamba günü bende ufuk bilkaya ameliyat oluyorum yeni konu açayayı bilmiyorum ben ide burda idare edin :)) )
laikacim nerelerdesin?
cnmm benmmmmmmmmmm korkmaaaaaaaa valla korkmaaaaaaa ya:) artık kelimelerim tükenmiş durumda:) sen biliosun nasıldım ben ameliyata grmeden önceee vazgecicektim gece sabah bi gazla girdim merak etmeee vazgecicek olursannn ben zorla gelip sokucam seni o ameliyata cnkk cokk istiosun vazgecmeeeeeeeeeeeee hep pişman olcaksın hiçte cesaret edemiceksinn bidaha
canııımm desteğini hiç unutamam :) cok tesekkur ederim :))) ama bi aksilik cıkmazsa olucam bogazlarım acıo her iş cıkısı aynı sey oluo gerci bende spreyimi kullanıyorum hasta olmamak icin :) sonuç iyi olsun başka bişi demiyorum artık :))))) birde senin kadar rahat geçer umarımmm :))) opuyorumnanaktan
benm burnumdan cok daha kolay yapılıcak bi burnun var okadar güzelsin ki ztn masallahhhhh cok zorlanıcağını düşünmüorum doktorunn daha 4 gün var ozamana kadar bişiciiğin kalmıcakk insallahhh girceksin cıkcaksın bende gecmiş olsuna gelicem hastaneyeeee:)
kizlar kkya pek takilamiyorum.
kim ameliyat oluyo kime oluyo bilmiyorum ama ufuk beye olacak arkadaslar var sanirim onlara simdiden gecmis olsun!
laikacim burnusunun resimlerini bekliyoruz boshayallersmile
fistikim resimlerini gördüm bomba gibisin... tadini cikar mucuksss....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?