13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

laika gecmis olsun hayatim bak alcinda cikdi:)) yupppii:)) benim alcim cikdiginda burnumu ciplak hissediyodum hatta bantlara bile o kadar alismisdimki ayrilmak istemiyodum sanki ALLAH korusun bise olucakmis gibi resimlerini bekliyoruzzz bekletme bizlerii muucuksslarr:)) site sayesinde bende as kaldi doktor olucam:kaydirigubbakcemile3

cuma günü vedalaşıım bantlarımlaaaaaaa koycammmmm hemen cnmmmmmmmm :) bi sürüüü bi sürüüüüüüüüüüüüü yeterki ii olsun:):)::)

Bende iyiki seni tanıdım tatlım ,sen mutlu oldukça mutluluğum artıyor benimde canım benim herşey gönlünce olsunn

darısı başımıza tatlım...eminim bantlar açılınca güzelliğine güzellik katılıcaksüprizzzzz

laika ve feykbabe siz atlattınız sıra bende son 5 gunnnn :))) 6 ekim çarşamba günü bende ufuk bilkaya ameliyat oluyorum yeni konu açayayı bilmiyorum ben ide burda idare edin :)) )

Laikacım senin korkuların bende de var ben septorinoplasti olcm ankarada doktoruma karar verdikten sonra,inş.istediğin gibi olmuştur.fotolarını görmek isterim.

Laikacım senin korkuların bende de var ben septorinoplasti olcm ankarada doktoruma karar verdikten sonra,inş.istediğin gibi olmuştur.fotolarını görmek isterim.

cnnm ben ftgrf koyucam ama daha şişlerim var baya 19.günüm bugünn bikaç güne kadar eklerimm:) insallah herseyistediğin gibi olur ameliyatın korkulcak bitarafı yok hissetmiceksin bişi sen uyuyo olcaksın ve uyandığında hersey bitmiş olcak tampon cıkana kadar sıkıntısı 2. günde çıkıo tampon yani benm doktorumm 2. günde aldı tamponları snraaaa bi baktım 19 günolmus bileeeeeeeee:)

laika ve feykbabe siz atlattınız sıra bende son 5 gunnnn :))) 6 ekim çarşamba günü bende ufuk bilkaya ameliyat oluyorum yeni konu açayayı bilmiyorum ben ide burda idare edin :)) )

cnmm benmmmmmmmmmm korkmaaaaaaaa valla korkmaaaaaaa ya:) artık kelimelerim tükenmiş durumda:) sen biliosun nasıldım ben ameliyata grmeden önceee vazgecicektim gece sabah bi gazla girdim merak etmeee vazgecicek olursannn ben zorla gelip sokucam seni o ameliyata cnkk cokk istiosun vazgecmeeeeeeeeeeeee hep pişman olcaksın hiçte cesaret edemiceksinn bidaha

laikacim nerelerdesin?

cnmm buralardayımmm:) şişlerimin inmesini bekliorum daha cekildim bisürü ftgrf ama cokta ödemim var yanıltıcı olmak istemiorum bikaç gün gecsin öle koyucamftgrfları:) ama mail adresini yolla özelden istiosan sana mail atıım :)

canııımm desteğini hiç unutamam :) cok tesekkur ederim :))) ama bi aksilik cıkmazsa olucam bogazlarım acıo her iş cıkısı aynı sey oluo gerci bende spreyimi kullanıyorum hasta olmamak icin :) sonuç iyi olsun başka bişi demiyorum artık :))))) birde senin kadar rahat geçer umarımmm :))) opuyorumnanaktan

benm burnumdan cok daha kolay yapılıcak bi burnun var okadar güzelsin ki ztn masallahhhhh cok zorlanıcağını düşünmüorum doktorunn daha 4 gün var ozamana kadar bişiciiğin kalmıcakk insallahhh girceksin cıkcaksın bende gecmiş olsuna gelicem hastaneyeeee:)

inşş tatlmm :))):1hug:

kizlar kkya pek takilamiyorum.
kim ameliyat oluyo kime oluyo bilmiyorum ama ufuk beye olacak arkadaslar var sanirim onlara simdiden gecmis olsun!
laikacim burnusunun resimlerini bekliyoruz boshayallersmile

kizlar kkya pek takilamiyorum.
kim ameliyat oluyo kime oluyo bilmiyorum ama ufuk beye olacak arkadaslar var sanirim onlara simdiden gecmis olsun!
laikacim burnusunun resimlerini bekliyoruz boshayallersmile

tatlımm koydum ikitanecik resimmmm:)

canim cok guzel olmus harika alkisalkisalkis
burunlarimiz ayni, burun kardesi olduk sanirsam laelaelaelaelae sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…