13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

sanada gecmiş olsun canımmmmmm ii olmanıza sevindim

Bugun tamponlarim cikicak saat 4 te seninkiler ciktimi silikon tampon olmasi cok buuk rahatlik nefes almama gbi bi problemim olmadi cok sukur . Bnde
cok sistimmm cnm hc morlugum
yok ama. Gozumden
yanaklarima indi sislikler simdi kayboluolar .olmk istiyen herkes
olsun su ameliyatii bnm yazdklarimi okuyun nasil korkuodum ben bile
oldysam cesaret edip herkes olabilir. Bn hayatimda
ilk defa
ameliyat icin kan aldirdim ondan bile okadar cok korktumki . Ama ameliyattan bi ciktim ztn bole tatli bi uyku yokk ameliyat oldgmu unuttum nerdeym bn die bakiorum ne agri ne sizi . Olmiyanlara tuaf geliodur smdi kemigi kiriolar
nasil agri olmaz ama inanin olmuooo . Olmk
istiyenlero braDa olsa rahatlatmisimdr umarimm

Hepinizeee
tesekkur ederim kizlarrr acayip destekkk oldunuz gremezdm bu ameliyata yoksa bu kadinlar kulubunu bulmasaydim bu ameliyat hep cok istesgm ama asla cesaret edemicgm
bi ameliyat olarak kalicakti. Hemenn koycam resimlerimi bugun ciksin su atelle tamponlar . Bnm amelityatimda bni tek rahatsz edeb dudaklarimn sisligi botokslular halt etmis yanimda xl oldu dudaklarim . Ben bu ameliyatra bi regli agrisindan fazla bi ahri cekmedim korkmiin hic hoccc. Simdi tek istedgm burnum guzel olmustr umarimmmmmm

kız senin tamponları nasıl aldılar hemen öyle benim bir hafta durcakmış :) ay geçmiş olsun canım ben ameliyatla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım bölümüne yazdım canım bak ordan :) iyi olmana sevindim

valla aldılar bugünn cnmm yaa bi rahatladım anlatamam dünya varmıs kanamam da yok gayet normal nefes alıorum pzts günü alçım snraki pazarteside bantım cıkıcakmış

Laikacım inş burnun istediğin gibi olur ve iyileşme döneminde de bi sorun yaşamazsın.Ben de ameliyatı düşünüyorum ve hep erteliyorum senin söylediklerin biraz olsun içimi rahatlattı.Tecrübelerini palaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum cnm

cnm inşallah çok güzel bir burnun olur...bende aynı şeyleri yaşadım ama maalesef istediğim gibi olmadı..bende ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum...bir çok hastasını gördüm çok doğal yüze yakışan burunlar yapıyo gerçekten...

valla aldılar bugünn cnmm yaa bi rahatladım anlatamam dünya varmıs kanamam da yok gayet normal nefes alıorum pzts günü alçım snraki pazarteside bantım cıkıcakmış

benim alçım yok işte haftaya hepsini toptan çıkarıp küçük bantlar yapıştırcaklarmış.. bakalım nasıl bişey bekliyo bizi :)

okadar ck korkuodum ki bu ameliyattan asla olmama die düşünüodum bu ameliyatı. ama hep rahatsızdım burnumdann ama benlik bi iş diil die düşünüodum.. bu siteyi buldum.. ben olamam ama bi bakıım ne yazmıslarrr su ameliyatla ilgili die ölesineee girdimm .. okuorum okuorum kimse acımadı diooo alla alla dedim herkes mi yalan sölücekk . okudukca rahatladımmm rahtladımmm bu sitedeee burnunu yaptırıpp aynı gün içindeee buraya girip ameliyat oldum vs yazan insanlarrr biliorumm ( bende onlardan biriyim) zor olsa bu insanlarrr bu kadar rahat olabilirmi die düşündüm.. ölesineee gittim ve gün aldımmm ama cidden ölesineeee vazgecerim ben kesinn olamamda ben günü almıs bulunıım dedim ve 72 günden saymaya basladım.. hergecenn günnn vazgectimm yok son gün geldiğinde olamam dedimm. tahlil yaptırma tarihim geldiii .. o güne kadar kan aldırmamıstımm.. hadi dedimm kanı aldırıım korkumu yeniimmm ama ameliyatı hala olamam die düşünüorumm.. bi baktımmm say sayyy gecmiş 72 günn ben herkeseee ameliyat olcamm demişimmm korkuorum vazgeccem yediemiorumda kendimee korkaklığı. ağlıorummm korkudannn uyanamıcakmısım gibi gelioo anneme kardeşime babama bakamıorumm . son geceee doktorumu aradımm benn cok kötüyümm giremicem ameliyata bana sakinlestirici verin dedim baya ii bi ilaç verdi vee sızmısım o ilacı içmeseydim o gece asla uyuyamazdım. sabah kalktım annem grdi odaya hazırlan hadi dedi yok dedimm giremem ben vazgectim.. doktoru aradım vazgectim dicem tlfnu kapalı söliyemiorumm.. snra babam geldi yanıma korkuosun galiba dedi yok dedimm hastaneye gitsemde orda vazgecicemm olamıcam ben bu ameliyatı. bugün vazgecersen hayatın boyunca olmadımm die pişman olcaksınn bu ameliyatı bi günde milyonlarca insan oluoo bıukadar bekledin ve asla vazgecmemelisin dedi... bu ameliyatı olmama nasıl izin verdiğine sasırdığım babam bana bunları sölediii izin aldığım gündenn son güne kadar bu ameliyatla ilgili benimle tek konusmasıydı öle bi güç geldiki evetttt dedimm yaaa gidicemmm o gazla cıktık evdenn. hastaneye gttim ölüorum korkudan ama sanki hala ben girmicekmisim gibi geliı o ameliyata. doktorumu gördümm bidaha burnu konustuk yoğun bakımda seni ameliyata hazırlıcaklar dedi annem kardeşim arkadaslarımm koştur koştur yoğun bakıma gittik. kapıdan bi hemşire beni aldı. üstümee su ameliyat gömleklerinden verdii yok dedim olamıcam ben korkuorumm kadınn bakıo bana ne diorum die:) cnk onlara tuaf gelio bukadar kolay bi ameliyat içinn korkmak neler görüolar bütün gün.. tamam seni hemen uyutucaz dedi bi baktım sedye geldi benii ameliyathaneye götürdüler yatagıma gectimm.. titremeye basladımm aglamaya basladımm.. o sırada girdiğini bilee hissetmediğim bi iğneyleee bi damar yolu açtılarrr.. yani iste böle kızlarrrrrrr ameliyat benim için bi iğneden ibarettiii sadece o kısma sahit oldum .. snra başım döndüü gözlerimi açtığımda yoğun bakımdaydım ne agrı ne sızı ameliyat olan ben diildimm sankiii 5 6 saat snra hastaneden cıktım agrı sızı hiç bişi yok eve geldimm hiç morarmadım sadece şiştim ama süreklii buz uyguladıkk veee şişliklerimde indi hemen .. ilk gece tamonlara alısmak sıkıntılı sadece grip olursunuz burnunuz tıkanır uyuyamazsınız ya okadar işte. biraz alabiliodummm nefesss hiç almıo diildimm bunuda söliim delikli tampon vardı bende.. vee 2. günn tamponlarım çıktı ve bennn eskii benim artıkk hiç ameliyat olmadım sanki ne agrım ne sızım kaldı bitekk atelim var o pzts cıkcak snraki pazarteside bantım çıkıcakk.. geriye kalan burnumunn güzell olduğu günü görmk en önemli kızımda bu zatnnn tek sıkıntı beklemekkk ameliyattan korkmıın .. bu ameliyata girmek istiipp cesaret edemiyenler benim gibi yapın gidin vee gün alınnn nasıl olsa girmem dieee düşünüppp snra girmek girmemek size kalmısss ama bi günn alınn .. artık kemerli bi burnum yoksa amaçsızzz ölee laf olsun dieee girmiceğimi bile bileee gün almakla basladııı herseyyyy:) umarım yardımcı olmusumdurrrr istediğiniz zaman istediğinizi sorabilirsiniz seve seve cevaplarımm.. burnumm güzelll olsunnn insallahhh duaaa edin benim için kızlar

nedenn olmadıı cnm yaaaa neyi var burnununnn benimki daha bantlı yaaa korkuorum bende açılınca karsıma ne cıkıcak die böle güzel duruo ama asıl sonuc acılınca

canim ins burunusun cok cok guzel olur
en yakin takipcilerindenim
bende izmirde olucam buyuk olasilik
cok sagol benicok aydinlattin.
yakin zamanda resimlerinide bekliyoruz canim
gecmis olsuna.s.

canim ins burunusun cok cok guzel olur
en yakin takipcilerindenim
bende izmirde olucam buyuk olasilik
cok sagol benicok aydinlattin.
yakin zamanda resimlerinide bekliyoruz canim
gecmis olsuna.s.

Cnm bnm ne zamn ne takilirsa aklina sorabilirsin seve seve
cvplarim album
actim 2 tane resim
koydum ameliyattan 1 saat snraki resimlerim hic ameliyat olmus gbi bile diildim bn.

Laika, geçmiş olsun. Umarım beğeneceğin bir burun olur. Beni eklermisin nasıl olduğunu merak ettim.

Canım ya çok geçmiş olsun, senin yaşadıklarını şuanda ben yaşıyorum, dün yazdıklarını okudum biraz rahatladım ama düşündükçe karnıma, mideme, kasıkalarıma ve bacaklarıma kramplar giriyor, uyuşuyorum korkudan, heyecandan Ben acısından çok korkmuyorum ama narkozdan, uyuyupta uyanamamaktan korkuyorum Birşey merak ediyorum, hani ameliyat önlüğü giyiyorsun ya altına iç çamaşırı giymene izin veriyorlar mı? bir de sonda taktılar mı size?

Cnmm en buyuk korkum narkozduuu ama yasiorum suann:)) ic camasarim vardi altimda sonda falan takmiolar ole bi ameliyat diilki ben12 de ameloyattan cikmisim gozumu actom
karsimda saat vardi 12 yi ceyrek geciodu yani 15 dkda
komple kendime gelmistimm ve saat
yarim gbi kalktim kendim tuvalete gttim agir bi ameliyat diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…