laika bende daha yeni geldim eve benim suratım şişti davul gibi oldu gözümden yaş gelip o şişmiş yerde birikiyo uzaylı gibi oldum o avatar filmindeki yaratıklara döndüm :) dün bende cok iyiydim canım inşallah şimdi iyisindirr çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine
Hepinizeee
tesekkur ederim kizlarrr acayip destekkk oldunuz gremezdm bu ameliyata yoksa bu kadinlar kulubunu bulmasaydim bu ameliyat hep cok istesgm ama asla cesaret edemicgm
bi ameliyat olarak kalicakti. Hemenn koycam resimlerimi bugun ciksin su atelle tamponlar . Bnm amelityatimda bni tek rahatsz edeb dudaklarimn sisligi botokslular halt etmis yanimda xl oldu dudaklarim . Ben bu ameliyatra bi regli agrisindan fazla bi ahri cekmedim korkmiin hic hoccc. Simdi tek istedgm burnum guzel olmustr umarimmmmmm
Hepinizeee
tesekkur ederim kizlarrr acayip destekkk oldunuz gremezdm bu ameliyata yoksa bu kadinlar kulubunu bulmasaydim bu ameliyat hep cok istesgm ama asla cesaret edemicgm
bi ameliyat olarak kalicakti. Hemenn koycam resimlerimi bugun ciksin su atelle tamponlar . Bnm amelityatimda bni tek rahatsz edeb dudaklarimn sisligi botokslular halt etmis yanimda xl oldu dudaklarim . Ben bu ameliyatra bi regli agrisindan fazla bi ahri cekmedim korkmiin hic hoccc. Simdi tek istedgm burnum guzel olmustr umarimmmmmm
valla aldılar bugünn cnmm yaa bi rahatladım anlatamam dünya varmıs kanamam da yok gayet normal nefes alıorum pzts günü alçım snraki pazarteside bantım cıkıcakmış
cnm inşallah çok güzel bir burnun olur...bende aynı şeyleri yaşadım ama maalesef istediğim gibi olmadı..bende ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum...bir çok hastasını gördüm çok doğal yüze yakışan burunlar yapıyo gerçekten...
canim ins burunusun cok cok guzel olur
en yakin takipcilerindenim
bende izmirde olucam buyuk olasilik
cok sagol benicok aydinlattin.
yakin zamanda resimlerinide bekliyoruz canim
gecmis olsuna.s.
benim dikiş yerlerim çok kaşınıyoooo
Canım ya çok geçmiş olsun, senin yaşadıklarını şuanda ben yaşıyorum, dün yazdıklarını okudum biraz rahatladım ama düşündükçe karnıma, mideme, kasıkalarıma ve bacaklarıma kramplar giriyor, uyuşuyorum korkudan, heyecandanBen acısından çok korkmuyorum ama narkozdan, uyuyupta uyanamamaktan korkuyorum Birşey merak ediyorum, hani ameliyat önlüğü giyiyorsun ya altına iç çamaşırı giymene izin veriyorlar mı? bir de sonda taktılar mı size?
Sanada çok geçmiş olsun feykbabe acaba herkeste bu kaşıntı oluyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?