13 günde 4,5 kilo verdim

Sabah kahvaltı yapamadım bir nişastalı kurabiye.öğlen mercimek çorbası marul.akşam sebze yemeği.2 yeşil çay akşam limonlu su

Hu huuuuuu yemek yemek yemek...bu gün pasta günüm:)Allah ne verdiyse:)))))ben yemeyi seviyorum arkadaş:)istediğim kiloya varıncaya yiyen istediğimi o günden sonra iki gün Yemiycem böyle kilo kontrolü yapıcım.olurmu sizce?

yarınmı yemek yeme gunun
bende hedefımı tutturayım her ıstedıgımı yıyecegım
ertesı gun bol spor ve dıkkat edecemm

Evet yazmadığımı görenler diyeti bıraktığımı sanmasın.ben devam ediyorum artık sadece kilo kaybı olduğunda yazacağım.çünkü buraya yediklerimi yazmamın hiç bi önemi yok benim için.dönüt alamıyorum bu nedenle menü yazmayı bırakıyorum.keşke karşılıklı motive olabilseydik.

canım ben senı takıp edıyorum dedıgın gıbı yazmayınca bıraktığını da duşundum nasıl gıdıyor kac kılo verdin

Bu aralar her diyeti gibi kaçamaklarım oldu:)kilo vermedim ama almadımda.korumuş oldum diye avunuyorum.tam gaz devam:)

canım aksamları sadece yogurt meyve yıyerekmı 13 günde 4 bucuk kilo verdin. bide en son saat kacta yıyorsun

Akşamları sebze yemeği,yoğurt yada et salata şeklinde yemiştim.saat 6-7 gibi yemiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Berseminin sayfasındayım.merak edenler oradan takip etsin.

Berseminin sayfasındayım.merak edenler oradan takip etsin.

2,5 ayda 9 kilo vermişim.zaten 7-8 kilosu 1 ayda gitti.1ay da korudum diyelim.şimdi bir haftadır tekrar sıkıyorum veriyorum 1,5 kilo gibi verdim devam:)79. U görücem inşallah.sonrada hedefim 75 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…