13 günde 4,5 kilo verdim

Çok mutluyum çünkü Pekte bişi yemedim.sabah yumurta peynir kırmızı biber salatalık.öğlen yoğurt çorbası bir kaşık makarna yarım portakal.akşam sebze yemeği yoğurt.gün boyu limonu su,şekersiz çay,2yeşil çay. Bu kadarrrrbu arada 1 kilo daha gitti.15 günde 6 kilo olduuuuuu...

Evet bu günde süperimmmm:)sabah turşu kavurması çok az yağlı .öğlen iki kaşık yoğurdu makarna.akşam fırında karnabahar.2yeşil çay.limonlu su:)

Evet yumurta,peynir.öğlen sebze yemeği,bulgur pilavı.akşam sebze yemeğî,karışık turşu.gün boyu 2 yeşil çay,limonu su ve şekersiz çayyyyy...

Evet yarını iple çekiyorum:)bol bol yerim artık.kilo vermede sıkıntı yok şuan ama yinede yedikten sonra pişmanlık duymuyor değilim.sonuçte 6günün ödülü bu ama işte anlat gelde bana sor.10 Şubat'ta başladım bu gün 28 Şubat 18 gün olmuş ve tam 6 kilo 500gr hafiflemişim.inşallal daha nice 6 kilolar veririm.

Oy oy oydoya doya yemek ne güzelmişşşş:)tabi diyetini de koşu bandında sauna eşofman giyip azcıkta olsa ödedim sanırım.evvet ağzıma bişey sürmem yatana kadar su ve yeşil çayyyy.

Sabah yumurta 3dilim sucuk.öğlen ıspanak kavurması,mercimek çorbası.akşam tavuk teflonda.2 yeşil çay lîmonlu su

cok guzelkılo vermıssın tebrik edıyorum senı
herun spor yapıyormusun ve ne kadar yapıyorsun
birde porsiyonlarını yazsana canım ornek alalım senden

cok guzelkılo vermıssın tebrik edıyorum senı
herun spor yapıyormusun ve ne kadar yapıyorsun
birde porsiyonlarını yazsana canım ornek alalım senden

Spor yapmadım çalışıyorum akşam yapmak istiyorum ama Halim kalmıyor.porsiyona gelince sabah bir yumurta ve kibrit peynir diyelim.öğlen duruma göre çorba varsa 1kepçe ve genelde makarna oluyo ben illaki 1-2 kaşık tadarım tabi bana göre tatmak uzmanlara göre bu bir dilim ekmemişve salata yağarız 8-9 yaprak marul maydonoz tuz limon.akşamları dolu tabak sebze yaçemeği yanında yoğurt.tavuksa yasa köfteye 4-5 tane ve bol salata azcıkta yağda koyuyorum.gün boyu 2 yeşil çay.1 sürahi lîmonlu su ve sayısız şekersiz çay.işim gereği haftada 2-3 gün hamurişi var 4çeşit olsa hepsinden tadarım.yani tadarak 1tane yemiş olurum.hafta sonu 1 gün öğleleri her istediğimi bol bol yerim.aslında ben uzun uzun paylaşmak istiyorum ama kimse ilgilenmediği için kısaca yazıyorum.beraber yazabiliriz öğünlerimizi.

Sabah 1tuzlu kurabiye ,4-5 kaşık karalahanadan dible(karadenizliler bilir)öğlen dible,akşam 4kanat kızarmış bol salata:)gün boyu 2yeşil sayısız siyah çay ve 1sürahi lîmonlu su.

Sabah bir haşlanmış yumurta istediğîniz baharatı koydum,peynir.öğlen bir kepçe çorba 7-8 marul üzerine peynir,bir susamalı tuzlu kurabiye.akşam bir tabak kısır.2 yeşil çay.limonlu su

Sabah kapuska 4kaşık.öğlen 6 sarma pastadan tadımlık.minik patatesi börek.akşam 5 köfte salata.2 yeşil çay.limonlu su

Yumurta ot kavurması .öğlen 4kaşık pilav.akşam ot kavurması yoğurt.gün boyu 1sürahi limonlu su.2yeşil çay.şekersiz çay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…