13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

Canim öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim size.

23 günlük evliyim bende.. 13 gündür evli oldugunu okuyunca tutamadim kendimi bende sana yazmak istedim.

Öncelikle sunu söylemek istiyorum. Ben cocuklara hastayim, onlar icin ölürüm, nerde bir cocuk görsem yüzümde gülücükler acar, gider sever öper koklarim. Yani cok cok seviyorum öyle böyle degil yani.

Az önce belirttigim gibi 23 gündür evliyiz ve en az 2yil cocuk düsünmüyoruz. Benim gibi cocuk delisi olan bir insan simdilik cocuk düsünmüyor(!!!). Kimse inanamiyor buna, ama su an bu sorumlulugu tasiyamam.
Sorumlulugu bir kenara birakalim, ailemizde hep bir bebis oldugu icin, cok baktim bebeklere.

Biz 5yildir beraberiz Esimle, ama ben yurtdisinda oldugum icin iki sevgili gibi gezemedik, sinemalara gidemedik, baska sevgililer gibi el ele doyasiya gezemedik.
yani bu 5yilin icinde bir cok seyi yasamadik biz. ve simdi yasamak istiyoruz.

Bunu niye söylüyorum cünkü sizde tanisali 1yil olmus.. Daha yapacaginiz, göreceginiz, yasayacaginiz o kadar cok sey varken bence su an bir cocuk icin cok erken.
Beni yanlis anlama lütfen, sadece üzülmeni istemiyorum..
Daha 13 gün olmus, evliligin tadini cikar kiz opuyorumnanaktan
Esime yeni kavusmusum ayrilamam simdi 9ay ondan :jeyyar::jeyyar:

Saka bir yana koca bir hayat bizi bekliyor insallah, zamani gelirse bebis de gelir mutlulugumuz tam olur hihoyyyt

Umarim beni yanlis anlamadin canim, üzme kendini böyle seyler icin, daha cok cok erken, esinin üstüne gitme.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bende size mutluluklar dilerim,estf. kızmak ne demek söylediklerinizde haklısınız bende zaten artık istemiyorum konumun sonunda yazıyo yinede çok teşekkür ederim...a.s.

2-3 ay mı bence 2-3 sene cocuk yapılmaz ya bi evliligin tadını cıkartmak lazım o yine iyi 2-3 ay demiş

bencede desdur yani, dün bir bugün 2.
Asil sen akilli olda hemen cocuk yapma, bu ne ya.

Adam akli basinda her neden hemen cocuk istemiyorsa cok iyi yapiyor.

Var sayalimki iyi gitmedi evliliginiz cocukla ortada kalan kadinlar oluyor. O yüzden sen mantikli ol biraz.
Gerci hos 10 sene tanirsin gene yürümez biter ayri, ama dur bi evliliginin tadini cikar.

cocukla kocani baglamayi düsünüyorsun heralde.

çok dogru şutarafagitti

arkadaşlar konunun sonunda artık istemediğmi söyledim o bi, evliliğimin ilk günlerinde nerdeyim ben gafletiyle istediğim bişeydi şuanda gerçekten istemiyorum eşimi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ve bu sevginin en azından şimdilik 3 e bölünmesini istemiyorum bu konuda burda kapatılırsa güzel olur yetkili birisi ilgilenebilirmi lütfen....yerimseniben

Dualarınız için teşekkür ederim kızlar, Şükür ki bu zamana kadar geldik, bundan sonra da gideriz evelallah.
Aşk herşeye değer öyle değil mi sengözlerimebaksanab
Konu kapanmadan yazayım dedim

Back
X