Premature Bebekler 13 haftalık bebegim kucaga alıstı .

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cadolosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
194
119
53
30
Arkadaslar 13 haftalık bebegim var duzeltilmis yası 4 haftalık daha.
ve kucagıma alısmıs durumda geceleri beşiginde guzelce uyuyor ama gunduzleri kucakdan baska yerde uyumuyor.
nasıl yatagına alıstırabilirim yardım Edin Lutfeen

ve kucagıma alısmıs durumda geceleri beşiginde guzelce uyuyor ama gunduzleri kucakdan baska yerde uyumuyor.

yardım edebilecek kimse yok mu

yardım edebilecek kimse yok mu

Kucaginizda uyuyunca yataga koymuyomusunuz.yada tam yataga koyunca uyaniyormu.aslinda cok normal bunlar zamanla asarsiniz.uyuturken yatagina yakin biyerde uyutunki sarsmadan caktirmadan koyabilesiniz.cin gibi bu bebisler hemen anlarlar.bir iki derken alisir.

Kucaginizda uyuyunca yataga koymuyomusunuz.yada tam yataga koyunca uyaniyormu.aslinda cok normal bunlar zamanla asarsiniz.uyuturken yatagina yakin biyerde uyutunki sarsmadan caktirmadan koyabilesiniz.cin gibi bu bebisler hemen anlarlar.bir iki derken alisir.

Yerine koyuyorum uyuması 5 dk suruyor baska bi yerede koysam oylee.
insallah alısır

Birde mama deneyin bir değişiklik olmazsa içiniz rahatlamış olur , aç çocuklar anne sıcaklığında bunu ikinci plana atabiliyor iyice açıkana kadar.

Premature bebeklerin daha cabuk toparlamasi icin anneye cok ihtiyaci oluyor. Kanguru bakimini duydunuz mu? Doktorumuz bana kucaginda dursun hem gazini da cikarmis olursun demisti. Tabi bizimki de kucaga alisti. Careyi eve hamak almakta bulduk. Bebek hamagi aldik. 9 aylik oldu hala bazen hamaginda uyuyor. Kucaga alisti diye uzulmeyin. Yeter ki iyi olsunlar. Nacizane tavsiyem mama vermeyin.

Premature bebeklerin daha cabuk toparlamasi icin anneye cok ihtiyaci oluyor. Kanguru bakimini duydunuz mu? Doktorumuz bana kucaginda dursun hem gazini da cikarmis olursun demisti. Tabi bizimki de kucaga alisti. Careyi eve hamak almakta bulduk. Bebek hamagi aldik. 9 aylik oldu hala bazen hamaginda uyuyor. Kucaga alisti diye uzulmeyin. Yeter ki iyi olsunlar. Nacizane tavsiyem mama vermeyin.
kucaga alısmasına uzulmuyorum hosumada gidiyor ama bi sure sonra insan yoruluyor.
cok sukur yavas yavas bırakıyor alıskanlıgını.
mama kullanmaya basladım henuz tesekkur ederim

Back
X