- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi
sizlerde ilk 3 ayda kilo aldınız mı :)
Yarın 19 haftalık oluyoruz 2 kilo aldım şu ana kadar canım
maşallah hiç almamışsınız .mide bulantınızmı oldu. ben 60 kiloyla başladım hamileliğe :)
Evet mide bulantılarım fazlaydı ama 3. Aydan sonra bitti bulantılarbende 55 ile başladım canım
Evet canım ilk hamileliğim bi kızım olucakmış allah nasip ederseilk hamileliğiniz mi ?cinsiyetide belli olmuştur bebişin
Evet canım ilk hamileliğim bi kızım olucakmış allah nasip ederse
Allah tamamına erdirsin hepimizin kinisağlıkla kcağımıza alalım inşallah. bende sizinki kesin kız diycektim tam .çok bulantısı olanların bakıyorumda hep kızları oluyo . kalçalardan kilo alıyorlar daha çok .ciltlerinde bozulmalar oluyormuş.tesadüfen denk geliyorda olabilir ama :) ekşi yiyormusunuz peki :)
Senin bebişinin cinsiyeti için birsey söyledi mi doktor
Allah tamamına erdirsin hepimizin kinisağlıkla kcağımıza alalım inşallah. bende sizinki kesin kız diycektim tam .çok bulantısı olanların bakıyorumda hep kızları oluyo . kalçalardan kilo alıyorlar daha çok .ciltlerinde bozulmalar oluyormuş.tesadüfen denk geliyorda olabilir ama :) ekşi yiyormusunuz peki :)
sizlerde ilk 3 ayda kilo aldınız mı :)
Maşallah o zaman yaageçen hafta gittiğimde erken dedi ama biz biraz gördük gibi erkek gibi geldi bize:)eşimin ailesinde bütün kuzenleri (16 taneler) hepsi erkek onlardan çocukları olanlarda erkek :)
Allah hayırlı hamilelikler nasip eder inş. hepimize canım benimben de 49la hamile kaldım 52 oldum 3 ayda :) göbüş çokca oluştu şu an :)
Allah hayırlı hamilelikler nasip eder inş. hepimize canım benimkiloları veririz bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?