13 haftalik hamisler bi bakarmisiniz

Ben de 3 ayda 3 kilo aldim.1 haftadir dikkat ediyorum yediklerime.ekmek az yiyorum.pilav makarna yok.meyve yiyemiyorum.en.kotusu o.benim hic bulantim olmadi.cok.sivilcem cikti.karnim top gibi.herkes anliyor hamile oldugumu.hicbir pantolonum olmadi.bakalim cinsiyetimiz ne olck.cok kiz istiyorum.herkes erkek diyor.saglikli olsun da.bu arada tatli delisiydim ama hamile oldugumdan beri hic canim istemiyor.

[QUO="lalelale93, post: 39015328, member: 644507"]Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi[/QUOTE]
Mrb canim dogum tarihlermz nerdyse ayni seninle :)) bende gobegimn altinda hissedeblyrm ve yattgm zaman karnm dumduz oluyo ama normalde hafiften bi gobegm cikti.. bide ben ara ara kasigimda seyirmelr hissedyrm sanki bebegimn hareketi :)

Yaa herkes kilo alms brnde tam tersi iki kilo verdm ve hala kilo alamiyrm kusmalarmda bitti bir aydr yok cok sukur ama niye alamyrm acaba (

üzülme canım önemli olan kilo almak değil ki bebişin sağlığı .alırsın eninde sonunda :) sen yediğine içtiğine dikkat et .sen sağlıklı olki oda olsun .Allah sağlıkla kucağımıza almayı ,güle güle hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin

Amiiinn canim insallah.. kusmalarm biti ama hala istahim yok hicbise yiyemiyrm hep abur cubur istiyo canm gofret cikilata pasta

Amiiinn canim insallah.. kusmalarm biti ama hala istahim yok hicbise yiyemiyrm hep abur cubur istiyo canm gofret cikilata pasta

bir oğluşun mu olcak yoksa bu kadar tatlı :) hergün ceviz ,süt ,yoğurt ve yumurta yemeye çalış ,meyveleride en tatlılarından tercih et ama kendini hiç zorlama ,asıl önemlisi annenin psikolojisi..mutlu annişler mutlu bebişler inşallah

Kizlar yorumlariniz için tesekkur ederim dun doktora gitmisdim bebrgimi gordum kipir kipir masallah ama cinsiyyetini soylemedi birazdaha bekle dedi 1 ay sonraya randevu verdi bebegimi cok seviyorum rahmimin sol duvarina yerlesmis plasenta

[QUO="lalelale93, post: 39015328, member: 644507"]Kizlar 13 haftalik hamileyim karnim hafiften belirmeye basladi rahmimi bile gobegimin altindan hiss ede biliyorum, fakat yataga uzaninca hiss etmiyorum karnimda azcik yatiyo gibi.normalmi boyle olmasi
Mrb canim dogum tarihlermz nerdyse ayni seninle :)) bende gobegimn altinda hissedeblyrm ve yattgm zaman karnm dumduz oluyo ama normalde hafiften bi gobegm cikti.. bide ben ara ara kasigimda seyirmelr hissedyrm sanki bebegimn hareketi :)[/QUOTE]
O hareketleri bende hiss ediyorum canim sol tarafimda sanki kalp atiyo gibi bebekmi acsba :)

Ayyy bilmiyrm ki ben hep kiz hissedyrm ama hic yemedgm kadar tatli yiyrm :) hayirlisi yaa saglikli olsunda yiyemedikce bebegmi besleyemyrm diye uzulyrm (

Mrb canim dogum tarihlermz nerdyse ayni seninle :)) bende gobegimn altinda hissedeblyrm ve yattgm zaman karnm dumduz oluyo ama normalde hafiften bi gobegm cikti.. bide ben ara ara kasigimda seyirmelr hissedyrm sanki bebegimn hareketi :)
O hareketleri bende hiss ediyorum canim sol tarafimda sanki kalp atiyo gibi bebekmi acsba :)[/QUOTE]
Aynen kalp atiyo gibi brnde genelde solda hissedyrm :) ama netten arastrdgmda ilk gebeliklerde bu haftalrda hissetmek mumkun degilms o harektlr bagirsaklrn gaz hareketyms :) ben inanmak istemyrm o benm bebegmn hareketi :))))

O hareketleri bende hiss ediyorum canim sol tarafimda sanki kalp atiyo gibi bebekmi acsba :)
Aynen kalp atiyo gibi brnde genelde solda hissedyrm :) ama netten arastrdgmda ilk gebeliklerde bu haftalrda hissetmek mumkun degilms o harektlr bagirsaklrn gaz hareketyms :) ben inanmak istemyrm o benm bebegmn hareketi :))))[/QUOTE]
Biran once buyuselerde hiss etsek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…