13 Kasım transferi olanlar toplaşın 😍

Selam kızlar. Ben de 13 kasımda transfer oldum. Bugün T+3. Bu üçüncü transferim. İlk iki transferim tek transferdi kaliteleri de 5aa idi. En iyi kalite olmalarına rağmen tutmadı. İlki biyokimyasal oldu. Beta hcg 1600’lere kadar çıktı sonra düştü. İkincisi ise direkt negatif oldu. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite. Doktorlara göre benim de eşimin de değerleri çok iyi. Ama neden olmuyora açıklama yok.. Bu sefer 2 embriyo transfer ettirdim. Yine 5. Gün embriyoları. Kaliteleri biri 3aa diğeri 5bb. 23 kasım test günüm. Umarım bu sefer olur

Ay bende aynısıııı 31 yaş 5günlük embriyo 1tane transfer edildi 3tane yumurta toplanabildi bende diğerleri kötü çıktı ama bitanesi bu transfer edilen 1.kalite önemli olan yumurta sayısı değil kalitesiymiş kesinlikle. Şuan iğneler fitiller haplar süreci biraz beni yoruyor o kadar evden çıkmadım henüz ev içinde dolaşıyorum biraz ve canım hep havuç çekti 2gündğr havuç yiyorum iştahım kötü hiç birşey canım istemiyor midem almıyor bu aabah şuan baş dönmem oldu karnıma iğne yaparken ilk defa. Herkese hepimize bol şana pozitifileri görürüz umarım 22 kasımda kanda beta hcg baktıracağım

bana da 22 kasımda yap kan testi dendi.
Aşırı aşırı belim ağrıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Fitil iğne hap beni de çok yordu inan hiç yapmak kullanmak istemiyorum şuan

Selamlar herkese... Benim de transferim 14 ünde oldu ..3. gün dondurulmuş çift embriyo transferi..26 sında sonuç inşallah hepimiz için iyi Sonuçlar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…