13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

benim 11 gün 8,49 cok düşük dimi kızlar henüz doktor la görüşmedim yeni aldım sonucu
Canıım önemli olan 5 den yukarı olması değilmi ama tabi doktor daha iyi bilir ama belkide iğne ve ilaçlarla toparla kötü düşünme kalbini ferah tut
 
Gunaydin kizlar kullandigim prolutex gobegimde alerji yapamaya basladi kac gundur sisiyor kizariyor kasiniyor onceleri olmazdi hic sizlerde oldumu boyle bir sey ?
 
Kizlar bugun test gunumdu cok sukur degerlerim 334 cikdi allahim tamamina erdirr insallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.
 
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.
Sag ol canim rabbim senin yavrunuda tamamina erdirsin insallah allahim kollarimiza almayi nasip etsin isteyen herkesin kollarini bos koymasin herkese versin
 
Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor, kimse yazmıyor, kese için gün verildi mi değerleriniz nasıl? Ağrı bulantı var mı? İnşallah herkesin yolundadır?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…