- 19 Aralık 2017
- 114
- 129
- 103
- 34
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
13Merhaba, bu benim 3. Transferim.
1.kimyasal
2. (7. Hafta )düşük ve kürtaj la sonlandı
Bu 3. Sü , hayırlısı olsun.
Daha önce 2 kere pozitifi gördüğüm halde olumsuz sonuçlandı. Şu an çok karışık duygular içerisindeyim
13 şubatta transferim oldu benim deMerhaba, bu benim 3. Transferim.
1.kimyasal
2. (7. Hafta )düşük ve kürtaj la sonlandı
Bu 3. Sü , hayırlısı olsun.
Daha önce 2 kere pozitifi gördüğüm halde olumsuz sonuçlandı. Şu an çok karışık duygular içerisindeyim
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin13
13 şubatta transferim oldu benim de ☺ 5.günüm ve günler geçmiyor sanki. Dayanamadım ovülasyon testi yaptım. Ve 2.çizgi çok koyu çıktı. Ya adetimin 25.günü yumurtluyorum ya da başka şeyler oluyor bilemiyorum
Birçok topikte ovülasyon testinin, gebelik testlerinden önce gebeliği gösterdiği yazıyordu. Ben de dayanamadım evde vardı yaptımHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsincümlemize ♥
Bu kaçıncı transferiniz ilk mi?
Evet zaman zor geçiyorgünleri sayıyoruz
ovülasyon testi hiç kullanmadım, transferden sonra neyi gösteriyor bu test?
Ben ,erken gebelik testi aldım ,ya 8. Gün yada 10. Gün kullanıcam henüz erken
Hayırlı olsunGunaydin kizlar benimde bugun 4. Gunum 15 subatta taransferim oldu 2 tane konuldu bu ikinci denemem insallah bu sefer tutunurlar cok korkuyorum hic bir sey hissetmiyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah hepimizinde tuttunur yavrulari
Sag ol canim .aminn insallah rabbim o gunleri gosterir insallahHayırlı olsun, inşallah tutunacaklar ve sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelecek
Ahh insalllahhhhh insallahhhHayırlı olsun, inşallah tutunacaklar ve sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelecek
Aynıları bende de var adet olacakmışım gibi karın kasık ve bacak ağrıları su gibi akıntılar benim adetime de 8 gün varMerhaba kizlar, daha oncede yazmistim 12 subatta transfer oldum cuma gunu test gunum.. test yapmadim yapmakta istemiyorum... bugun ara ara adet olacakmisim gibi belim karnim agriyo su gibi akinti geldi.. adetime 4 gun var cok korkuyorum adet olacagim diye
Aynıları bende de var adet olacakmışım gibi karın kasık ve bacak ağrıları su gibi akıntılar benim adetime de 8 gün var
Göğüs ağrısı benim transferden öncede vardı o ilaçlardan hiç geçmedi yanibenim cumadan beri ara ara bel agrilarim oluyodu ve gogus uclarim cok aciyor simdi bel ve kasik agrisi artti korkmaya basladimsende de gogus agrisi oldumu?
ilk iki transferde hep 8. Gün yaptım ve pozitifi gördüm, sanırım bekleyeceğimKızlar bugün test yapan var mı?
Korkma , sakin ol kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış. Stresten uzak durmamız lazım, zor ama bebişler içinMerhaba kizlar, daha oncede yazmistim 12 subatta transfer oldum cuma gunu test gunum.. test yapmadim yapmakta istemiyorum... bugun ara ara adet olacakmisim gibi belim karnim agriyo su gibi akinti geldi.. adetime 4 gun var cok korkuyorum adet olacagim diye
Senin adına çok mutlu oldum, Allah seni evlatlarına onlarıda sana bağışlasın çooook mutlu olun bir ömür2 sene önce aynı bekleyiş içerisindeydim bende sizler gibi. Şimdi ikizlerim 16 aylık oldular. Veee yaşadığım mutluluk sizlerede nasip olsun diye herzaman dua ediyorum. Bol dua ve sabır... Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin2 sene önce aynı bekleyiş içerisindeydim bende sizler gibi. Şimdi ikizlerim 16 aylık oldular. Veee yaşadığım mutluluk sizlerede nasip olsun diye herzaman dua ediyorum. Bol dua ve sabır... Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Korkma , sakin ol kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış. Stresten uzak durmamız lazım, zor ama bebişler için♥
Akıntı bendede var, sanırım fitil kullanıyorum ondan. Ağrı göğüslerim ağrıyor 2 gündür hassaslaştılar şiştiler oda hormon ilaçlarındandır sanırım henüz erken .
Az kaldı ... ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?