13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

13
13 şubatta transferim oldu benim de 5.günüm ve günler geçmiyor sanki. Dayanamadım ovülasyon testi yaptım. Ve 2.çizgi çok koyu çıktı. Ya adetimin 25.günü yumurtluyorum ya da başka şeyler oluyor bilemiyorum

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin cümlemize
Bu kaçıncı transferiniz ilk mi?
Evet zaman zor geçiyor günleri sayıyoruz
ovülasyon testi hiç kullanmadım, transferden sonra neyi gösteriyor bu test?
Ben ,erken gebelik testi aldım ,ya 8. Gün yada 10. Gün kullanıcam henüz erken

Birçok topikte ovülasyon testinin, gebelik testlerinden önce gebeliği gösterdiği yazıyordu. Ben de dayanamadım evde vardı yaptım
Bu ilk transferim yıllardır doktor doktor geziyorum, tedaviler ilaçlar... Başka çare kalmayınca geçen yıl tüp bebeğe başladık. Opu dan sonra 2ay ara verdik ohss oldum. Şimdi de böyle bekliyoruz bakalım, hayırlısı olsun inşallah

Gunaydin kizlar benimde bugun 4. Gunum 15 subatta taransferim oldu 2 tane konuldu bu ikinci denemem insallah bu sefer tutunurlar cok korkuyorum hic bir sey hissetmiyorum. Rabbim hepimize yardim etsin insallah hepimizinde tuttunur yavrulari
Hayırlı olsun , inşallah tutunacaklar ve sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelecek

Merhaba kizlar, daha oncede yazmistim 12 subatta transfer oldum cuma gunu test gunum.. test yapmadim yapmakta istemiyorum... bugun ara ara adet olacakmisim gibi belim karnim agriyo su gibi akinti geldi.. adetime 4 gun var cok korkuyorum adet olacagim diye

Aynıları bende de var adet olacakmışım gibi karın kasık ve bacak ağrıları su gibi akıntılar benim adetime de 8 gün var

Aynıları bende de var adet olacakmışım gibi karın kasık ve bacak ağrıları su gibi akıntılar benim adetime de 8 gün var

benim cumadan beri ara ara bel agrilarim oluyodu ve gogus uclarim cok aciyor simdi bel ve kasik agrisi artti korkmaya basladim sende de gogus agrisi oldumu?

2 sene önce aynı bekleyiş içerisindeydim bende sizler gibi. Şimdi ikizlerim 16 aylık oldular. Veee yaşadığım mutluluk sizlerede nasip olsun diye herzaman dua ediyorum. Bol dua ve sabır... Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Korkma , sakin ol kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış. Stresten uzak durmamız lazım, zor ama bebişler için
Akıntı bendede var, sanırım fitil kullanıyorum ondan. Ağrı göğüslerim ağrıyor 2 gündür hassaslaştılar şiştiler oda hormon ilaçlarındandır sanırım henüz erken .
Az kaldı ... ♥

Senin adına çok mutlu oldum, Allah seni evlatlarına onlarıda sana bağışlasın çooook mutlu olun bir ömür
Darısı bizler için olsun, Allahım bizlerede o muhteşem duyguyu tattırsın sağlıkla inşallah...

Amin

aynen haklisin sanirim yarin test gunum bugun kabuslarla uyandim hayrolsun insallah

Akadaşlat bu gün 7. Günümüz maşallah
...
Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım .2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken .
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin

Eklentiler

• 62FD5FDC-7805-4657-A3D5-454424C19749.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…