- 6 Haziran 2019
- 285
- 523
- 103
- 35
- Konu Sahibi Esrapembeli
Umut vermeyi hiç sevmem ama var sanki canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut vermeyi hiç sevmem ama var sanki canım:)
Canim sonucun ne ciktiHadi hayirlisi olsun insalllajjjjj
2.18 negatifCanim sonucun ne cikti
Merhabalar sizin bugun kaçıncı gününüz acaba? Benim 9. Günüm burdaki aekadaşlardan gaza gelip bugun idrar testi yaptım sonuç negatif2.18 negatif
10. Gun benimMerhabalar sizin bugun kaçıncı gününüz acaba? Benim 9. Günüm burdaki aekadaşlardan gaza gelip bugun idrar testi yaptım sonuç negatifdayanamadım hastaneye gidip kan verdim sonucu çok merak ediyorum
![]()
Tesekkür ederim ilginiz için10. Gun benim![]()
Hakkinizda hayirlisi olsun demek ki zamani gelmemis daha oyle dusunun ,umidinizi kaybetmeyin .2.18 negatif
NasipHakkinizda hayirlisi olsun demek ki zamani gelmemis daha oyle dusunun ,umidinizi kaybetmeyin .
Ya ilk denemen miydi canim uzuldum ya2.18 negatif
Evet ilk denemeydiYa ilk denemen miydi canim uzuldum ya
Denemeniz nerede oldu acaba?Evet ilk denemeydi
Gop tup bebek merkezi istanbul daNerde
Denemeniz nerede oldu acaba?
Teşekkür ederim paylaşımınız için, umarın en yakın zamanda en güzel sonucu alırsınızGop tup bebek merkezi istanbul da
Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştumDayanamadım 7.günde yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek
9.gün tekrar yaptırdım 12.5 çıktı bakalım 12. Gün ne olacak bu değerler çok düşükMerhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştumKan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
Kaçıncı gün embriyosu sizinki değeriniz çok güzelmiş devamı gelir inşallahMerhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştumKan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
İnşallaaaah en güzel haberleri alırsınız 12. Günümüzde9.gün tekrar yaptırdım 12.5 çıktı bakalım 12. Gün ne olacak bu değerler çok düşük
Allah buyuktur insallah diger denemede nasip olurEvet ilk denemeydi
InsalllahAllah buyuktur insallah diger denemede nasip olur
Çok teşekkür ederim daha yükseklerini en yakın zamanda isteyen herkes görsün inşallahKaçıncı gün embriyosu sizinki değeriniz çok güzelmiş devamı gelir inşallah![]()