13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Merhabalar sizin bugun kaçıncı gününüz acaba? Benim 9. Günüm burdaki aekadaşlardan gaza gelip bugun idrar testi yaptım sonuç negatif :KK43: dayanamadım hastaneye gidip kan verdim sonucu çok merak ediyorum 😔
10. Gun benim 😭😭😔

Dayanamadım 7.günde yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek
Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştum🤷🏻‍♀️ Kan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤️

Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştum🤷🏻‍♀️ Kan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
9.gün tekrar yaptırdım 12.5 çıktı bakalım 12. Gün ne olacak bu değerler çok düşük

Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştum🤷🏻‍♀️ Kan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
Kaçıncı gün embriyosu sizinki değeriniz çok güzelmiş devamı gelir inşallah 🙏🏻

9.gün tekrar yaptırdım 12.5 çıktı bakalım 12. Gün ne olacak bu değerler çok düşük
İnşallaaaah en güzel haberleri alırsınız 12. Günümüzde ☺️🙏🏻 Bende heyecan ve stresle bekliyorum, sonuç pozitif görünüyor ama kimseye söyleyemiyorum bile. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin bizlere 🙏🏻 Ama noluuur karamsar olmayın, bu imkanları bile olmayanlar var. Bende İstanbulda yaptırdım ve şehir dışından gidip geldik o bile ayrı bir süreçti, iş yerinden izin almak o kadar süre vs derken insan zaten pskolojik olarak yoruluyor maalsef 🤷🏻‍♀️ Ama güzel ve olumlu düşünün ☺️ İnşallah değeriniz artmaya devam eder 🙏🏻 Çünkü doktor bana sonuç ne olursa olsun 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor demişti onun için iğnelere ilaçlara devam ❤️

Kaçıncı gün embriyosu sizinki değeriniz çok güzelmiş devamı gelir inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim daha yükseklerini en yakın zamanda isteyen herkes görsün inşallah🙏🏻☺️ Benimde 5. Günde donduruldu ve 2 adet transfer yapıldı, ilk denememdi ama tek koydurmaya da cesaret edemedim 😔 bakalım asıl test günüm 25 şubat onu bekleyeceğim yinede🙏🏻

Back
X