- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Olacak canım inşallah az sabırBen bu hafta 60.7 falan bekliyordum ya pazartesiden sonra 600e burun kivirdigimdan degil de hayal kirikligina uğradım ben artik 59u gormek istiyorum tarti 61 diyo offff
Bu hafta 2 gece arkadaslarla planimiz var onun disinda yogurt salata mi gitsem acaba oyle de beslenmiyorum gibi geliyor ama bilemiyoooorum en iyisi bu olacak galiba az bi hizlanmam lazim ekim ortasi olacak daha 60larla bogusuyorumOlacak canım inşallah az sabıryinede güzel çabaladın hakettin ...inşallah haftaya daha da iyi olacak
Dışarda yemek yersen tavuk şiş salata gibi olabilir ..en masumu onlarmışBu hafta 2 gece arkadaslarla planimiz var onun disinda yogurt salata mi gitsem acaba oyle de beslenmiyorum gibi geliyor ama bilemiyoooorum en iyisi bu olacak galiba az bi hizlanmam lazim ekim ortasi olacak daha 60larla bogusuyorum
Evde oluruz ama dikkat edicem mutlaka :))Dışarda yemek yersen tavuk şiş salata gibi olabilir ..en masumu onlarmışGece için soda olabilir
Ben koymam zaten ama yemekhanede yediklerim de olabilir diye dedim canımçorbaya da un koyma bence unsuz çorba 180 kalori iken unlu çorbalar 300 kaloriymiş
Maalesef ben gitmedim ama gitmek isterdim
ben de internetten gezi bloglarına bakıyorum genelde ..tavsiyeleri okuyup gitmek iyi oluyor ..bu yaz öyle yaptık genelde ..ama bilen biri daha iyi tabi..bir sorayım bakalım arkadaşlara giden var mı diye bu hafta
Barfix mi süperben yapamam hiç
Gunaydin kizlar,malesef tarti istedigim gibi yuzumu guldurmedi
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.6
Fark:-800
Kizlar listeyi kotu etkileyeceksem obur haftada girebilirim kaptan nasil uygun gorurse.
Bu arada bu tartidan da memnun kalmadim afedersiniz lavaboya gidip geliyorum yine ayni eski tartim 100 gr da olsa eksiye dusuruyordu hemen sanki bu o kadar hassas degil,eski tartimida servise goturucem bakalim yapabiliriz dediler o daha iyiydi ya.
Ben koymam zaten ama yemekhanede yediklerim de olabilir diye dedim canım
ben bi ara hiç ekmek yemiyordum canım o zaman daha iyi hissediyordum kendimi onun için bi süre böyle devam ediyimCanım şeker orucu yapanlar var ben de görüyorum internette ..ve gerçekten güzel şeker ve paketli ürün tüketmiyorlar ..ama ekmek bence sabah kahvaltısında ve öğlen bir dilim ye biraz ..eğer gündüz az yersen akşam yemekleri fazla oluyor ..bu hafta akşamları sebze yoğurt salata deneyebilirsin mesela ..
ben bi ara hiç ekmek yemiyordum canım o zaman daha iyi hissediyordum kendimi onun için bi süre böyle devam ediyim
Free listede başlayıp free listede bitireceğim galiba
Almaya ne kadar musaitiz ya hemen aliniyor o 2 kilo verirken o kadar cabuk gitmez off
Senı öne attımda daha vahımler var sakın farkedılmıyom sanmasınlarohh fırçamı yemişim.. tamam kuzum minnoşum yaa.. sürekli burada olmaya çalışacağım.. sen kızma bize emi.. :) ya da kız ya.. böylesi belki daha iyi.. :)
ben de et salatacıyım canım ya.. salata en güzel şey.. öğlenleri koca bir tabak salata yanına yoğurt ya da et yiyorum.. yanına da 1 dilim ekmek.. en güzeli..
Ben sıpaları dısneyland a götürdüm orasıda senlık degıl balımaranızda Paris'e gidenler var mı? bana öneride bulunacaklar da olabilir :) çok ihtiyacım var..
Sana küstüm ben bılıyon demi
100 gr verdın 18 mesaj yazdın sekerımgünaydın kızlar bu hafta sadece 100 gr verdim
geçen hafta 64.6
bu hafta 64.5
Ben akşam daha bır sıkı uygulamaya gecıyomkızlar 100 günlük sıkı bir uygulamaya geçiyorum bugün itibariyle şeker ve un yok ama çorbaların içindeki un hariç bugün 1.günüm ve 100 günün sonundaki hedefim 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?