aaa 1. olmayı hic beklemiyordum sürpriz oldu gerçekten çok sevindimEvet kızlar bir hafta daha bitti ..sonuçlar ortada ..
Bu haftanın birincisilina0156 oldu
ormangozlu de peşinden geliyor
kilo veren ve vermeye çabalayan herkesi tebrik ediyorum
Dırek sana degıl yazdıklarım tekrar soyleyım deBen daha oncede kimseyi yari yolda birakmadim asla birakmam da bu konuda kendime cok guveniyorum tabiki listeye girmek istiyorum daha cok motive oluyorum cunku,daha once mezun olana kadar bir yerlere kacmadim kati kurallara da bagli kalirim,bu hafta cok veremedim listeyi kotu etkilemeyeyim diye soyledim yoksa tabiki girmek isterim karari bana birakiyorsan girmek istiyorum,daha oncede soyeledim simdide soyleyeyim daha bir haftaya gelmez netim bu haftada aktif olamam ama netim gelir gelmez menulere de yorum yapicam soz
Sağol canımMrb arkadaşlar inş diyetleriniz basarili gidiyordur.bir kadının birinci makyajı bence zayıf olması.o yüzden asilin diyorum kizlar:)
Bu aradaberilceee basın sağolsun.mezun olduğum da sen yoktun söyleyememiştim.
bence çok iyi bir rakam canım bir haftada zaten 1 kilodan fazla vermek iyi değil çünkü o zaman yağdan ziyade kastan giderGunaydin kizlar,malesef tarti istedigim gibi yuzumu guldurmedi
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.6
Fark:-800
Kizlar listeyi kotu etkileyeceksem obur haftada girebilirim kaptan nasil uygun gorurse.
Bu arada bu tartidan da memnun kalmadim afedersiniz lavaboya gidip geliyorum yine ayni eski tartim 100 gr da olsa eksiye dusuruyordu hemen sanki bu o kadar hassas degil,eski tartimida servise goturucem bakalim yapabiliriz dediler o daha iyiydi ya.
detoksla verilen geri dönüyor canım tecrübeyle sabit ben de lahana deyildi yapmıştım geri dönüşü de çabuk olmuştu yine de verdigin kilo iyi tebriklerGeldim :)
Gecen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.3
- 600 gr
Pazartesi bildirimim 60.9du ama galiba cok ac tartilmisim detokstayken pazartesiden beri hic kacamak yapmadim çünkü
Ins. Bugun sonunda spora gidiyorum is cikisi direk.Olsun canım geçen hafta çok vermiştin ..dengelenmiş olduönümüzdeki hafta yine vereceksin bence
Tebrikler rakibimGeldim :)
Gecen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.3
- 600 gr
Pazartesi bildirimim 60.9du ama galiba cok ac tartilmisim detokstayken pazartesiden beri hic kacamak yapmadim çünkü
Regly haftamda ben arti cikmistim canim ama sonraki hafta 1.7 verdim. Ins senin de oyle olur. Ve 200 de iyi kilon da az zaten.Kizlar selam. Bildirimim şöyle:
Gecen hafta:64.8 bu sabah 64.6
Dikkat ettim oldukca ama regl haftamdi - 200
Yetmiyor artik, gram gram gidiyor resmen. Bu durum bıkkınlık yarattı bende.
Tebrikler canimGünaydın Kızlar
Geçen hafta: 71.1
Bu hafta: 70.7
Fark: -0.400
Yüzde: 0.56
Ins en gec 2 haftaya gorursun canim 59u.Ben bu hafta 60.7 falan bekliyordum ya pazartesiden sonra 600e burun kivirdigimdan degil de hayal kirikligina uğradım ben artik 59u gormek istiyorum tarti 61 diyo offff
Gordum gordum tebrikler fistik rakibim.Cok guzel bi karar vermissin 100 gün uzun bi sure insallah basarirsin canim her zaman destekliyoruz
@DeryaOnDiet 2- l1 yaptim durumu
Ben bir haftadir yemiyorum canim. Ama yarin italyan restauraniba gitcem ve sanki pizza yerim gibi. Ama gun boyu az yer dengelerim ins.şu ekmek yememe işine ben de bi alışsam ya.. offf.. şekeri bıraktım ekmeği bırakamadım. aslında aynı şey ikisi de..
Oyle valla cok pahaliBen sıpaları dısneyland a götürdüm orasıda senlık degıl balım
Ama eyfelde yemek yeme derım fatura gelınce mıdeye oturuyor
Genel olarak peynır ve parfüm dıyarı desem yerıdır
Ama avrupadakı pahalı yerlerden
Ben bir haftadir yemiyorum canim. Ama yarin italyan restauraniba gitcem ve sanki pizza yerim gibi. Ama gun boyu az yer dengelerim ins.
yemek benim için beslenme değil bir keyif biçimi :)yaa yemeden nasıl oluyor ya, ben de hep deneyeyim diyorum sonra bir nedenden aklım çeliniyor.
yarın haftasonu tekrar deneyeceğim bakalım 2 günü başarabilirsem hergün halledebilirim.
Anladim zaten problem yok:))Dırek sana degıl yazdıklarım tekrar soyleyım de
Canim yeni basladigim icin ilk haftalar daha cok veriliyor ya ondan yoksa tabiki az bir kilo degil.bence çok iyi bir rakam canım bir haftada zaten 1 kilodan fazla vermek iyi değil çünkü o zaman yağdan ziyade kastan gider
Ay ins ya boyle kagni hiziyla skldm artik vallaIns en gec 2 haftaya gorursun canim 59u.
Gordum gordum tebrikler fistik rakibim.
o kişiden kişiye değişir ben de ilk haftalar senin gibi çok vermedim yani 700 gr ile 1 kilo arası oluyordu hala da öyle eğer spor yaparsamCanim yeni basladigim icin ilk haftalar daha cok veriliyor ya ondan yoksa tabiki az bir kilo degil.
Öyle dene canım ..hedefine az kaldı emin adımlarla ilerliyorsun inşallahAy ins ya boyle kagni hiziyla skldm artik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?