Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dırek sana degıl yazdıklarım tekrar soyleyım de

Sağol canım
Aman dıkkat et kılo alma mezunıyetının tadını çıkar

bence çok iyi bir rakam canım bir haftada zaten 1 kilodan fazla vermek iyi değil çünkü o zaman yağdan ziyade kastan gider

Geldim :)
Gecen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.3
- 600 gr
Pazartesi bildirimim 60.9du ama galiba cok ac tartilmisim detokstayken pazartesiden beri hic kacamak yapmadim çünkü
detoksla verilen geri dönüyor canım tecrübeyle sabit ben de lahana deyildi yapmıştım geri dönüşü de çabuk olmuştu yine de verdigin kilo iyi tebrikler

Olsun canım geçen hafta çok vermiştin ..dengelenmiş oldu önümüzdeki hafta yine vereceksin bence
Ins. Bugun sonunda spora gidiyorum is cikisi direk.
Geldim :)
Gecen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.3
- 600 gr
Pazartesi bildirimim 60.9du ama galiba cok ac tartilmisim detokstayken pazartesiden beri hic kacamak yapmadim çünkü
Tebrikler rakibim

Kizlar selam. Bildirimim şöyle:

Gecen hafta:64.8 bu sabah 64.6
Dikkat ettim oldukca ama regl haftamdi - 200
Yetmiyor artik, gram gram gidiyor resmen. Bu durum bıkkınlık yarattı bende.
Regly haftamda ben arti cikmistim canim ama sonraki hafta 1.7 verdim. Ins senin de oyle olur. Ve 200 de iyi kilon da az zaten.

şu ekmek yememe işine ben de bi alışsam ya.. offf.. şekeri bıraktım ekmeği bırakamadım. aslında aynı şey ikisi de..
Ben bir haftadir yemiyorum canim. Ama yarin italyan restauraniba gitcem ve sanki pizza yerim gibi. Ama gun boyu az yer dengelerim ins.

Ben bir haftadir yemiyorum canim. Ama yarin italyan restauraniba gitcem ve sanki pizza yerim gibi. Ama gun boyu az yer dengelerim ins.

yaa yemeden nasıl oluyor ya, ben de hep deneyeyim diyorum sonra bir nedenden aklım çeliniyor.

yarın haftasonu tekrar deneyeceğim bakalım 2 günü başarabilirsem hergün halledebilirim.

Menum
Sabah:
2 incecik dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Maydanoz roka lor karisimi
Domates salatalik
Ara: 2 ceviz
5 cig findik
Ara: 1 muz
Aksam:
1 yt eristeli yesil mercimek yemegi
4 yk yogurt
Yarim domates
Su:2,5 lt
Spor: 120 ip atlama
1 saat lesli
15 dk bölgesel çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…