- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aslında birbirimizden güç kuvvet alıyoruz biz ..bakıyoruz kimse yazmamış bizimde hevesimiz kaçıyor ..bakıyoruz herkes sıkı bir şekilde diyet yapıyor bizlerde gaza geliyoruz ..ben şöyle demiştim hep ..madem burdayız emek zaman harcıyoruz buraya vakitte boşa geçmesin ..geçmemeli ..@berilceee kaptan cok haklısın bundan sonra daha cok veririm insAllah ayrilmayalim lütfen listede olmasamda bu takimda olayım bu aralar inanılmaz yoğunum ondan cok katılamiyorum yorum yapmasamda yazdiklarinizi okuyorum
Aynen canim ben de uzuldum tartiyi gorunce. Ins haftaya daha iyi olur. Spor hic yapmadim bu hafta. Simdi gidiyorum spora. Az once ciktim istenAaaa senden çok ıyı beklıyordum ben canım ya
Canim duzenin oturmamistir hala. Ins senden haftaya eskisi gibi takim birinciligi gelir benceBen detoksta bıle kılo almışım oha yani 87 bu ne ya
Spor super yine masallah. Sonunda bugun bende yapcam yoldayim. Menun de guzel canim.Menum
Sabah:
2 incecik dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Maydanoz roka lor karisimi
Domates salatalik
Ara: 2 ceviz
5 cig findik
Ara: 1 muz
Aksam:
1 yt eristeli yesil mercimek yemegi
4 yk yogurt
Yarim domates
Su:2,5 lt
Spor: 120 ip atlama
1 saat lesli
15 dk bölgesel çalışma
Kolay gelsin ne güzel ..önce biraz pizzayı haket diyorsun yanıCanim duzenin oturmamistir hala. Ins senden haftaya eskisi gibi takim birinciligi gelir bence
Spor super yine masallah. Sonunda bugun bende yapcam yoldayim. Menun de guzel canim.
Belki sabahlari odem oluyordur canim. Istersen bu cuma hemen kalkinca tartilma biraz bekle. Ben de beklemek istedim bugun ama mecbur ciktim evden.-200 vermeme rağmen kendimi acaip zayıf hissedyom ya tartıda mı bişey var akşam yedim yedim su içtim 55.9 geldim yemek üstüne tartıldım sabah kalktım aç karın gece tuvalete su bitmiş 56.2 geldim rüyamda mı kilo aldım anlamadım
Acıkırsan tarçınlı süt içersin ..güzel bence ..güveçte patates varmıydı ?çok az yemişsin benceMenum kizlar kac gundur yazamiyorum
Sabah
2 yumurta tavada
2 dilim t.b. ekmegi
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin
Ara 2 incir receli
Aksam 17
4 kasik guvec
2 dilim t.b. ekmegi
18.00
2 turk kahvesi
1,5 lt su 2,5 olur insallah
30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim ne guzel yuruyus de var. Suyu sende yazmissin zaten biraz daha icersin yatana kadar.Menum kizlar kac gundur yazamiyorum
Sabah
2 yumurta tavada
2 dilim t.b. ekmegi
1 kk Beyaz peynir
2 zeytin
Ara 2 incir receli
Aksam 17
4 kasik guvec
2 dilim t.b. ekmegi
18.00
2 turk kahvesi
1,5 lt su 2,5 olur insallah
30 dk yuruyus
Sagol canim. Kucuk bir pizza yer gibiyim yarin bakalim efer baska guzel birsey bulursam az kh onu yerimKolay gelsin ne güzel ..önce biraz pizzayı haket diyorsun yanıinşallah bu hafta daha iyi olacak
Himm o zaman sana afiyet olsun diyim canim. Benim yerime de ye ozellikle biz yarisirkenBak bakalim ama hazir gormedim ben hic pek bilende duymadim yöresel bi sey olabilir belki
Git tabi canim. Seneye de oraya gidersinizAy Derya bir anlattın benimde gidesim geldi
Canim paris card sadece toplu tasima degil bak internetten muzeler de ucretsiz boat gezisi hop on hop off otobus gezisi ucretsiz. Guzel bir kart.zaten bizim otelde merkeze uzak.. kasım ayında gideceğimiz için hava zaten soğuk olacak.. mecburuz toplu taşıma kullanmaya.. bu toplu kartlar daha iyi bencede.. saolasın..
Oyle valla cok zayif degilim ama simdi bile onceyegore hersey daha guzel duruyor.@masal3487 listedesin canım @berilcee yazmış bilgileri hatta paylaşılmış bile
@meliyke haklısın zayıf olunca kıyafet bile sorun olmuyor ne giysen yakışıyor sanki ..sende uğra canım koruma yap sohbete gel ..inşallah bir daha görmeyiz o kiloları
Tebrikler canim.aaa 1. olmayı hic beklemiyordum sürpriz oldu gerçekten çok sevindim
Cok zor canim 1 hafta minimum kh sifir spor eksi 100grBu işin matematiğini çözmeye çalışıyorum
Çok zor valla ..ama karbonhidrat enerji veriyor bana..yemezsem az da olsa halsiz hissediyorum benCok zor canim 1 hafta minimum kh sifir spor eksi 100gr
Hic yagsiz tarhana kh ama ekmekte yedirmiyor hic ve 1 kasesi bir ogunu fazlasiyla doyuruyor sorun yok yani bundaHimm o zaman sana afiyet olsun diyim canim. Benim yerime de ye ozellikle biz yarisirken
Evet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacakEvet kızlar hepimizi tebrik ediyorum bende dahil hep gr vermişiz kilo verenimiz yok sanırım aslında ormangozu ve ben haftaya 1 eksi başlamıştık ama düştü sanırım Detoks lari ful devam ettirmeliydik olsun haftaya toparlayız İnşallah 79 lar geldi ya gerisi gelecek hedefimiz 73 malum göreceğiz inşallah benim yol uzun bir çoğunuzun hedefi 3 5 kaldı ama olsun ben de er yada geç dusucem 6 li rakamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?