Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tek

Evde çalış bakalım çok zor ya ama şık duruyor valla

yaa yemeden nasıl oluyor ya, ben de hep deneyeyim diyorum sonra bir nedenden aklım çeliniyor.

yarın haftasonu tekrar deneyeceğim bakalım 2 günü başarabilirsem hergün halledebilirim.
Basta zor geliyor ama dedigin gibi 2 gunfen sonra alisiyor insan. Bugun hic aramadim bile gerci sadece 1 hafta yaptim da. Ah keske omur boyu yapsam boyle

Taşır taşır neleri tasiyor o ayakkabilar :) evde giyip biraz antreman yap ileri geri yuru evin icinde bi de evde denediginde sıktığını hissedersen ayakkbiciya gotur badem yagiyla yumusatip kaliba koyuyorlar sıkmaz o zaman rahat edersin güle güle giy canim :))

Hedefe 6,3 kilo desene
Ayy evet ama cok sabirsizlaniyorum artik ya bi an once 50lere bi gelelim

Afiyet olsun canim.
Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.

Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..
Çok zor valla ..ama karbonhidrat enerji veriyor bana..yemezsem az da olsa halsiz hissediyorum ben
Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.
Hic yagsiz tarhana kh ama ekmekte yedirmiyor hic ve 1 kasesi bir ogunu fazlasiyla doyuruyor sorun yok yani bunda bu hafta da yarisiyor muyuz
Bilmem ki rakipler belirlendi mi berilceee Pembe_patikli ?

Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..

Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.

Bilmem ki rakipler belirlendi mi berilceee Pembe_patikli ?
Bence siz iyi rakip oldunuz devam edin ..
Diğerleri isterlerse bakarız yine ..katılım daha fazla olursa aslında daha zevkli olur

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase düğün çorba 1 yt etli bamya
Ara sütlü kahve
Aksam 100 gr yağsız pişmiş somon 2 kk peynir kozlenmis patlıcan biber 2 kuru kayısı 2 ceviz
Su 3 lt
Spor 7000 adım yürüme

Menun iyi canim sporunda cok iyi

Menun cok iyi canim asureyide dedigin gibi yaparsan dengelersin

menü güzel yürüyüşün de spordan sayılıyor tabi az değil sonuçta bir de 3 cif köfte dediğin çiğ köfte sanırım:)

Çok zor valla ..ama karbonhidrat enerji veriyor bana..yemezsem az da olsa halsiz hissediyorum ben
ben de enerjisiz kalıyorum canım bir de vücut enerjiyi karbonhidrattan alıyormuş ondan olabilir

inşallah tez zamanda görürüz canım o 6li rakamları ama gerçekten zayıfladıkça topuklu gitmek daha kolay oluyor çünkü ayakların kiloyu taşıması kolaylaşıyor

afiyet olsun öğleni bamya yemeği biraz yarıya inseydi ve akşamki 2 kk peynir olmasaydı sanki daha iyi olurdu gerçi ekmek yetmemişsin ama..sporun da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…